Guide til at komme i gang med at spille tennis

kom igang med tennis

Har du længe gået og overvejet, om tennis var noget for dig? Men føler du heller ikke, at du er klædt på til at komme i gang? Frygt ej. Nedenfor er der udarbejdet en guide til at komme i gang med at spille. Læs med og få nogle geniale tips og tricks.

Prøv en introtræning

Først og fremmest kan det være en god idé lige at prøve sporten af først. Der er rigtig mange tennisspillere verden over, hvilket gør det til én af verdens mest populære sportsgrene. Men dermed ikke sagt at det er noget for dig. Det er rigtig fedt, at mange lokale tennisklubber tilbyder gratis prøvetræninger og introhold. Du får altså lov til at smage på sporten, før du endeligt melder dig ind i klubben. Du kan med fordel tage dine venner med på introholdet. Så har du også nogle at spare med efterfølgende. Det er rart at have nogle at dele oplevelsen med – således kan man sammen drøfte fordele og ulemper ved at starte til tennis i den lokale klub. Hvis du ikke har venner, der er interesserede i tennis, finder du mange tennisforum på de sociale medier, hvor du sikkert kan finde nogle, der vil med!

Invester i godt grej

Hvis det viser sig, at tennis er noget for dig, er det en god idé at investere i noget godt udstyr. Det kan både være tennisketcher, tennistøj og tennissko. Har du allerede en ketcher, er det vigtigt, at du sikrer dig, den er opstrenget. Hvis den ikke er, kan du søge på opstrengning af ketcher på nettet og få hjælp til det. Det er vigtigt at ketcheren er i orden, da den er afgørende for dit tennisspil.

Dyrk fællesskabet

Sidst men ikke mindst er tennis en utrolig fællesskabelig sport. Selvom man typisk er alene på banen, er fællesskabet udenfor banen guld værd. Under en træning eller en kamp er der ofte rigtig god opbakning fra de resterende spillere. Det er motiverende at spille, når man bliver heppet på. Stemningen i en tennisklub er helt særlig. Hvis der ikke allerede er en hel masse arrangementer og events, kan du med fordel tage initiativet til hyggelige klubfester, grillaftener eller weekendture. Det er typisk i tennisklubben, at man finder sine bedste venner. Man er alle en del af noget større, og tanken herom er motiverende. Et godt tennisspil er altså i høj grad påvirket af stemningen udenfor banen.