De 4 fedeste gadgets til din herrehybel

Herregadgets

[Denne artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til]

Er du en af dine heldige herrer, der er velsignet med en herrehybel – eller mancave – så er du sikkert allerede godt inde i gadget-verdenen. Måske går du og pusler med idéen om at skabe dit helt eget rum, men har lidt svært ved at vurdere, hvad det skal indeholde? Så behøver du ikke lede længere. I denne artikel ser vi nemlig nærmere på de fire fedeste gadgets, der hører til i enhver herrehybel med stil.

En projektor eller et stort fladskærms-tv

Der hersker næppe den store tvivl om, at en stor del af den tid, du bruger i din herrehybel, kommer til at foregå med at kigge på en skærm. Forestil dig at have drengene over til Champions League eller stene Tour de France på en varm sommerdag. Ret perfekt, ikke?

Derfor bør du heller ikke gå ned på udstyr, når det kommer til skærmen. Du kan med fordel gå efter en projektor, hvis det kniber lidt med pladsen i din herrehybel. Så kan du blot trække lærredet ned, når det skal benyttes, og du slipper for at have en stor flade dedikeret til formålet i det daglige.

Er der derimod rigelig med plads i din herrehybel, kan du sagtens vælge at gå efter et stort fladskærms-tv. Og når det drejer sig om en herrehybel, så bør man gå efter devisen: Go big og go home.

Et pool- eller billardbord

Der er ingen tvivl om, at en herrehybel først og fremmest skal være en legeplads for dit indre legebarn. Derfor er du naturligvis også nødt til at diske op med nogle sjove aktiviteter, når vennerne kommer på besøg.

Når det kommer til herrehybler, er det næsten alfa og omega at have et pool- eller billardbord stående. Der er en grund til, at man holder ved klassikere. Og der er altså bare timevis af underholdning at hente, når der konkurreres på kryds og tværs med et pool- eller billardbord som centrum.

Et køleskab

Det er som om, at værdien af dåsebajere og Redbulls blegner lidt, når de står side om side med mælkesnitterne og den trestjernede spegepølse i familiens køleskab. Derfor kan det være en fordel med et køleskab i din herrehybel, hvis du ikke vil have devalueret værdien på dine drikkevarer.

Du behøver ikke investere i et kæmpe monstrum af et køleskab. Mindre kan sagtens gøre det. Vælg eventuelt et mindre køleskab og smæk en plade ovenpå. Så har du pludselig et sofabord med indbygget køleskab. Vanvittig praktisk, hvis man er i færd med at se en kamp og ikke vil misse et eneste øjeblik.

Et overvågningskamera

Hvis din herrehybel er installeret i en garage, havehus eller en tilstødende bygning, så er det vigtigt at have sikkerheden i orden. For dørene ind til sådanne rum er formentlig ikke så godt sikrede, som den til hovedhuset. Og du har jo en del værdier at beskytte i din herrehybel.

Derfor kan du med fordel sikre din herrehybel med lidt ekstra sikkerhedsforanstaltninger, såsom låsekæder og et overvågningskamera. Små tiltag, der kan være med til at øge sikkerheden i betragtelig grad. Læs mere om, hvordan du finder de bedste kameraer i denne overvågningskamera test.