Skab et godt fællesskab med drengene

Nye venner kan være svære at finde. Især hvis du er genert, og ikke helt ved hvor du skal starte. Venner kommer lidt nemmere, når man er barn, da børn ofte ikke tænker så meget over, hvem de snakker med. Modsat er det sommetider sværere som voksen at finde venner, da tankemylder og tvivl kan komme i vejen. Derfor er det godt at have noget råd til, hvordan du nemmere kan skabe venskaber med dem omkring dig. Så kan du blive en del af en sjov drengegruppe, hvor du har nogle tætte venner at trække på i de hårde tider. 

Fælles interesser 

Fælles interesser skaber samtaleemner. Derfor er det en god ide spørger ind til din fremtidige kammerats liv. Hvis I, for eksempel er i gruppe sammen på studiet eller i sammen skal løse en opgave på arbejdet, kan du prøve at spørge ind til, hvad din makker godt kan lide at lave. På den måde kan I lære mere om hinanden. Hvis alt går vel, er sandsynligheden større for, at I vil komme til at snakke mere sammen. 

Når du starter på et nyt studie eller arbejde, er det vigtigt at være åben over for de andre mennesker. Hvis du er åben, er der større chancer for, at folk også gerne vil snakke med dig.  

Online spil 

Når du har dannet dig et overblik, over de mænd du snakker godt med, kan du begynde at lære dem bedre at kende. Det kan være overvældende, og derfor er det en god ide at inkorporere online aktiviteter. På den måde kan du forblive forbundet med dine venner, men det er nemmere at stå af, når du har fået nok socialt. 

Online spil kan betyde mange ting. Eksempelvis er der mange skydespil og sportspil, som handler om samarbejde. Det kommer an på jeres interesser. Derudover kan du online finde de bedste spillemaskiner, så du sammen med dine venner kan have lidt sjovt med gambling. 

Dyrk sport  

Sammen med dine venner kan du dyrke sport. I behøver ikke at være dygtige til det, da det uanset hvad kan blive en sjov oplevelse. Paddeltennis gror i øjeblikke i popularitet, og det er tilgængeligt mange steder. Derfor kan du foreslå, at I kunne tage en kamp sammen. Hvis du ved, at I alle kan lide fodbold, kan du prøve at initiere en kamp. Dine venner vil sætte pris på, at du arrangerer noget sjovt for jer alle.