Arranger en hyggelig herreaften med vandpibe

Det kan være svært at finde en original idé, når I skal arrangere en herreaften. Men der er selvfølgelig heller ingen grund til at opfinde den dybe tallerken, når der allerede findes en masse gennemprøvede muligheder.

Selvfølgelig kan man tage ud og spille paintball, fodboldgolf eller noget helt tredje, men det kræver typisk, at vejret er med jer (og det kan man ikke altid planlægge efter i Danmark) og det er ikke alle, der synes, fysisk aktivitet er helt vildt fedt.

Men så kommer man jo hurtigt bare til at sidde derhjemme – og hvad skal man så lave der?

Forlæng herrehyggen ved grillen

Grillmad er rigtig herremad, og grillen er et vidunderligt sted at stå og snakke lidt, mens man drikker en kold øl. Men når grillen er slukket igen, kan det måske være svært at finde et oplagt samlingspunkt for festen.

Stiller du en vandpibe på terrassen (eller i stuen, hvis man må ryge indendørs) vil den hurtigt blive festens omdrejningspunkt. Det er hyggeligt og socialt at ryge en vandpibe, og der er rig mulighed for at kombinere det med rigtig mandehørm.

Smukke vandpiber i mundblæst glas

Vælger du en vandpibe fra Oduman, får du en smuk, unik vandpibe i høj kvalitet og mundblæst glas.

MYA fremstiller (som de eneste i verden) vandpibe-vaser af ægte krystal. Det giver nogle utroligt smukke vandpiber, som sagtens kan stå og pynte i hjemmet, når de ikke er i brug. Det er vandpiber af allerhøjeste kvalitet; mundblæste og håndskårne dele, for at du får helt unikke og fremragende vandpiber.

Hører du ordet “shisha”, er det bare det arabiske udtryk for at ryge vandpibe, men det kan også dække over den aromatiske vandpibetobak. Det er dog helt almindeligt accepteret at kalde selve vandpiben for en shisha.

I store dele af (den engelsksprogede) verden kaldes vandpiben hookah (huqqā). Dette navn kommer fra Indien, hvor vandpiben oprindeligt kommer fra.