Sådan får du din perfekte mandehule

Dette er sponsoreret indhold

Der findes sandsynligvis mange mænd, der på et eller andet tidspunkt har haft en drøm om at have en rigtig mandehule lige ved hånden. Der er mange muligheder for at lave en mandehule. Bor du i et kollektiv med flere drenge, bliver det nok ikke et problem at blive enige om, at hytten skal ose af mandlig energi og livsstil. Det kan også være, at du allerede har stiftet familie, men har en kælder eller en garage, som du har fået lov til at peppe op. Men hvad skal der være i en mandehule? Herunder får du nogle idéer.

Find den rette udsmykning til væggene

Det første du bør overveje er, hvordan væggene skal udsmykkes. Det er vigtigt, fordi væggene indrammer alt den energi, som du gerne vil have, at din mandehule skal besidde. Det kan være, at du skal have nogle store vægbilleder, der kendetegner dine eller jeres interesser. Du kan præge væggen lys og lamper i neon, hvilket giver en helt bestemt stemning. Derudover kan du eksempelvis investere i en eller flere af de sjove citatplakater fra Dialægt. Hvis du er interesseret i fodbold, kan du eksempelvis finde plakater til “fodboldspilleren” eller til “United-fanen”. Det er også muligt at designe din egen plakat, hvis du vil sætte dit personlige præg på din citatplakat. Se alle plakater og find inspiration på Dialægts hjemmeside.

Fyld rummet med aktivitetsmuligheder

Hvis du skal have en mandehule, er det næsten en nødvendighed, at du skaber plads til aktiviteter, du kan lave i rummet. Hvis du bor i et kollektiv med flere drenge, kan det være, at I skal have et bordfodboldbord, som kan stå i et hjørne. I den forbindelse kan det være sjovt, hvis I får fat i en tavle til væggen, som I kan bruge til at holde styr på, hvem der har vundet de sidste mange kampe. Hvis du har meget plads, vil et billardbord også være et sikkert hit.