Også flere mænd vælger at prøve kræfter med skønhedsbehandlinger

Tiderne er forbi, hvor det kun er kvinder, der kan realisere sig selv igennem deres udseende. Den moderne mand er i stigende grad én, der tager sig selv og sin fremtoning seriøst. Således ses det for eksempel, at flere og flere mænd viser interesser inden for områder som hudbehandlinger og hudpleje, og endda også større skønhedsbehandlinger- og operationelle indgreb. Fælles for de fleste mænd er dog, at dette skal foregå i øjenhøjde og på ærlig vis.

Klinik for mænd møder kunderne i øjenhøjde

Det er vigtigt at kende sit kundesegment, og dette er bestemt ingen undtagelse for forretninger i skønhedsindustrien. Ofte er det nemlig nogle lidt andre parametre, der virker for mænd, end den klassisk skønhedsklinik tilbyder. Derfor vælger visse klinikker at oprette specielle afdelinger, der møder den moderne mand i øjenhøjde med respekt for hans ønske om at fremstå flot og skarp i sit møde med omverdenen.

Det kan sagtens være maskulint at tage ansvar for sit eget udseende, samt at have en holdning og en vision om, hvordan dette skal udtrykkes. Dette er noget, en klinik som eksempelvis Mens only hos Cutis Clinic anerkender. De tilbyder et personligt forløb, hvor resultater kan åbnes i overensstemmelse med den enkelte mands visioner.

Disse indgreb kan du for eksempel få foretaget som mand

Generelt set er der ikke nødvendigvis så meget, der adskiller hvad der er muligt for mænd og kvinder, men der er alligevel nogle anatomiske forskelle samt nogle kulturelle og samfundsmæssige forventninger, som gør, at ønskerne for behandling hos de forskellige køn kan variere lidt fra hinanden. På nedenstående liste finder du nogle af de gængse behandlinger for moderne mænd:

  • Botox til at slippe af med uønskede linjer eller rynker

  • Behandling imod karsprængninger

  • Hjælp imod hårtab

  • Reducering af ar fra akne

  • Fedtsugning

  • Behandling af uønskede pigmentpletter

Behandlinger til mænd er således et vidt begreb, og mange forskellige typer af indgreb og behandlinger er mulige alt efter netop din situation og dine ønsker. Dette tilpasses den enkelte. Fælles for de forskellige indgreb er, at du hurtigt vil opleve at være frisk og på toppen igen, så du kan vende tilbage til dit liv og dit arbejde.

Professionelt personale gør en verden til forskel

Begiver dig ud i at få foretaget ændringer af dit udseende, handler det om at finde det rette professionelle fagfolk, så dit udseende kan være i trygge hænder. Find således en klinik, der har uddannede speciallæger på området. På den måde kan du vide dig sikker på, at både resultat og sikkerhed er i top.

Dygtigt personale vil desuden sørge for at møde dig i dialog. Det er naturligvis en stor beslutning at få foretaget ændringer af sit udseende, hvorfor det er vigtigt, at I sammen får talt situationen igennem og får afstemt ønsker og muligheder. På den måde kan du blive afklaret om, hvorvidt du skal have foretaget eventuelle indgreb, og kan desuden vide dig sikker på, at forventningsafstemningen omkring situationen er korrekt balanceret og afstemt, så du kan være sikker.