Et rum kun for mænd

Hvis du har børn, hund og partner kan det hurtigt blive svært at finde et sted i hjemmet, hvor du kan være helt på egen hånd og ikke skal tænke på at skifte ble, få hunden til at stoppe med at gø eller hjælpe med at skrælle kartofler til aftensmaden. Der er altid gang i hjemmet og 100 ting at gøre, når du bor med din lille familie. Derfor kan det være belejligt at have et rum i hjemmet, som kun er for dig og andre mænd. Selvfølgelig skal der også være plads til de andre i din husstand, men som hovedregel er det dig, der bestemmer her.

Elektronikken skal være i orden

Når du skal indrette i manderum, er der mange ting, som du kan lægge vægt på, men en af de ting som du absolut skal lægge vægt på, er elektronikken. Manderummet skal være et sted, hvor du kan sætte dig hen og se fodbold, lave arbejde, spille poker eller på anden måde hygge med dig selv eller vennerne. Derfor er det også vigtigt, at der både er et godt tv, en god computer og ikke mindst gode højtalere. Hvis du sørger for ordentligt elektronik, er du allerede tæt på at have det perfekte manderum. Du kan spare penge på det elektroniske udstyr med en blue city rabatkode.

Fuld skrue på mandehørm

Foruden elektronikken gælder det bare om at skrue fuldt op for mandehørmen i rummet. Selvfølgelig skal du have en rigtig lækker sofa, hvor der er plads til dig og gutterne, når I skal se fodbold. Det kan også være en god ide at få fat i et køleskab og barskab til diverse øl, sodavand og andet alkohol. På den måde behøver det ikke fylde andre steder i hjemmet, og du behøver ikke at gå langt for at få fat i en øl. 

Hvis du gerne vil kunne arbejde i rummet, er det essentielt med et bord. Her kan du vælge et skrivebord eller et almindeligt bord. Fordelen ved sidstnævnte er, at du her også kan spille spil. Hvis du gerne vil have lidt mere underholdning i rummet, kan du hænge en dartskive op, installere bordfodbold eller lignende. 

Glem ikke detaljerne. Det er næsten det vigtigste, når du gerne vil have et lækkert manderum. Hæng noget på væggene og placer alle de ting, som ikke passer ind i resten af huset. Det er dit rum, og det er derfor dig, der bestemmer indretningen.

Hold en mandeaften som indvielse

Efter du har indrettet dit manderum, er det bare med at få det indviet. Den bedste måde at indvie sådan et rum er selvfølgelig med en mandeaften. Inviter gutterne over og se en kamp, drik et par øl og spis noget lækkert mad. Aften kan umuligt slå fejl, når I hygger inde i dit nyindrettede rum, kun for mænd. Har du gjort det godt med indretningen, kan du næsten være helt sikker på, at det bliver svært at slippe af med dine gæster igen.