En god aften med gutterne

Som mand er det vigtigt at tilbringe tid sammen med sine gode venner og dyrke fællesinteresser, som man ikke kan på samme måde med sin kæreste. Der er noget helt unikt over at tilbringe tid med vennerne, da man både får noget kvalitet sid sammen og kan lave noget som man plejer sammen.

En god mandeaften inkluderer ofte fodbold og junkfood. Det er de færreste mænd som forbinder en god aften med mad, som de selv skal stå og lave. En god mandeaften starter med øl i lange baner, så der kan lades op til en god aften.

Pizza er en del af mandeaftenen

Det er meget forskelligt hvad folk spiser i forbindelse med fodbold. Noget af det mest klassiske er pizza fra det lokale pizzeria. Det gode ved take away er at du kan planlægge hvornår maden skal være klar. Hvis du bestiller maden via en app som just eat, kan du oplyse hvornår du ønsker at få maden bragt til døren.

Det vil sige, at du kan få maden leveret til når fodboldkampen starter. Det er ikke altid til at vide hvilke pizzeriaer der er bedst i lokalområdet. Du kan finde pizza i København her og dermed beslutte dig for hvilket sted, der virker bedst.

Fuldend temaet

En god fodboldkampaften er ofte forbundet med øl og snacks i lange baner. For at gøre stemningen endnu bedre, er det en god ide at sætte gang i fodboldgejsten. Det kan f.eks. gøres ved at klæde sig ud i fodboldtrøjer og pynte op med fodboldsholdets farver.

Hvis det f.eks. er landsholdet der skal spille, er det oplagt at have hvide og røde farver alle steder. Når drengene endelig skal samles, må der gerne gøres noget ud af det. Derfor vil aften med garanti blive fuldendt med det rigtige tema, så der fra start af kan sættes gang i en god stemning.

Lav faste aftaler

Det er ikke altid nemt at få aftalt en mandeaften sammen med gutterne. Derfor kan det være en god ide at I laver nogle faste aftaler, så I f.eks. mødes hver anden måned i en weekend. På denne måde er det nemmere at finde en dag der passer ind i alles weekender.

Det er vigtigt at sætte pris på gode venner og derfor skal du huske at se dem med jævne mellemrum. Planlæg den næste mandeaften med det samme, så alle kan sætte et kryds i kalenderen.