Den perfekte herretur

Sommeren står for døren, og det er en ideel tid til den perfekte herretur med venner eller kollegaer. Der findes et hav af muligheder for at gøre turen god. Det handler først og fremmest om at planlægge og brainstorme de gode idéer.

En eftermiddag med action

Mange mænd nyder, når der er fart over feltet. Hvis du ved, at dine venner eller kollegaer har det på samme måde, kan du planlægge en eftermiddag med action. Der findes alverdens forskellige muligheder, når det kommer til action. Her kan finde sjove actionuniverser rundt omkring i det danske ganske land. Det kan være alt lige fra Bowcombat, lerdueskydning med laser, Escape Room eller SEG-race.

Hvis I er mere til pokerfjæs og gambling, kan I overveje en aften med gambling. Her kan I besøge et kasino-sted og prøve kræfter med sjove oplevelser, drinks og fede gevinster. For at fuldende herreturen, kan I kombinere de forskellige oplevelser og fordele dem ud over hele dagen. Det kan også være, du skal arrangere en polterabend eller en fed surprice for en ven. Der er rig mulighed for at skabe den perfekte herretur.

Fart og spænding

Sommervejret giver mulighed for fede udendørs oplevelser, som I sent vil glemme. Her kan I for eksempel overveje at rykke til vands, hvor der er fart over feltet. I kan hoppe på en rib-båd og sejle med en hastighed på op til 110 km/t. Det er en fed oplevelse, som giver blod på tanden til flere sjove oplevelser.

Hvis du er arbejdsløs og står og mangler penge inden herreturen, er det vigtigt, du melder dig ind i en a-kasse. Her kan du for eksempel overveje Det faglige hus, som er en a-kasse, der er åben for alle. Her er du sikret dagpenge samtidig med, at du får vejledning og den service, du har brug for som ledig. Du kan desuden tjekke de danske a-kasser for at være sikker på, du vælger den rigtige.