De 3 mest populære herrefrisurer i år

Er du ved at være træt af Corona-håret? Mangler du inspiration til en lækker, ny frisure? Læs med her og bliv inspireret med hele 5 forskellige herrefrisurer, som er meget populære i år.

Undercut

Et undercut går ud på, at du skal have helt kort hår i siderne og nakken og langt hår på toppen. Undercut er ikke en nyhed – det har faktisk været på mode i et stykke tid allerede. Men der er en god grund til, at den endnu engang befinder sig på listen over de mest populære herrefrisurer. Den er nemlig genial og kan give både et meget klassisk look, når det sidder snorlige eller et mere casual look, når det er mere rodet. Et undercut kræver dog en stor forandring, og vi anbefaler derfor, at du allierer dig med en dygtig frisør, så du får den helt rigtige frisure, der passer til dig. Du kan med fordel prøve denne frisørsalon i Kolding.

Bedhead-looket

Bedhead-looket går ud på at få klippet håret i sider og nakke helt kort op til toppen, imens håret på toppen skal forblive langt og klippes, så det skaber en kraftig, firkantet struktur. Bedhead-looket udviser en form for ligegyldighed, fordi det som navnet også antyder ligner, at man lige er stået ud af sengen – bare på den fede måde. Det er den perfekte frisure til dig, der ikke gider bruge lang tid på styling af håret – her behøver du faktisk ikke style håret overhovedet. Du lader nemlig bare håret arbejde for dig!

Buzz cut

En buzz cut går ud på at man får klippet al håret af – og det er således en kæmpe beslutning. En buz cut giver dog en helt unik mulighed for at vise unikke ansigtstræk og skille sig ud fra mængden. Det kræver dog et velproportioneret hoved, før en buzz cut klæder sig. Det er derfor en god idé at prøve dig frem med kort hår, inden du tager skridtet videre og klipper det hele af.