Brug af læbepomader til mænd

Mange mænd tror at læbepomader kun er til damer. Dette er oftest en misforståelse fordi det godt kan se lidt feminint ud at bruge læbepomade. Det er dog ikke tilfældet. Der er rigtigt mange som er beregnet til mænd og som kan være med til at gøre en stor forskel for ens læber. Hvis ikke man er tryg ved at andre ser en bruge dette, kan man altid bruge det lidt i skjul.

Hvorfor er det godt at bruge?

En læbepomade er godt at bruge fordi det hindre at man får tørre læber. Dette kan være med til at gøre at ens læber ikke sprækker. Der kan findes rigtigt mange forskellige varianter i mange forskellige butikker, men de bedste læbepomader til mænd findes dog i en herre butik. Dette skyldes at kvindelige læbepomader tit har en smag af noget man forbinder med kvinder. Hvis man gerne vil have dette så kan man også gå efter det, men generelt vil man gerne have noget der smager neutralt. På denne måde bliver ens læber bløde, men uden at smage af jordbær hvis man skulle kysse med en kvinde.

er der et alternativ?

Der er et par alternativer til læbepomader hvis man ikke gider bruge dette produkt. Alternativet som mand vil typisk være bare at slikke sig rundt om læberne. Problemet med dette er bare at spyt der inde tørre meget hurtigt og giver heller ikke den ønskede effekt. Selvom det kan føltes som om ens læber bliver mindre tørre ved at slikke på dem, så bliver de faktisk mere tørre med tiden. Dette skyldes at vores læber har meget godt af at blive fugtige med noget der er mere fugtigt end sput. Derfor er der ikke rigtigt noget godt alternativt til læbepomader. Det man kan gøre er at bruge den i offentligheden og gøre det til en normal ting. På denne måde vil andre mennesker heller ikke syntes det er mærkeligt og nogle vil endda tænke det er godt at man tager sig selv for gode vare og passer godt på en selv. På denne måde kan det måske være med til at fremvise sin indre mand bedre.