3 ideer til en uforglemmelig mandeaften

Har du eller en af dine nærmeste drengerøve snart fødselsdag, så kunne det jo godt tænke sig, at du har lyst til at holde en lille fest. Men måske er du løbet tør for gode ideer til, hvad man kunne lave. I det tilfælde, læs med her.

Øl og barbecue

Det er altid lækkert at drikke øl, især sammen med vennerne. Her kan man aldrig gå gal, men man kunne pifte det lidt op med også at grille sammen. Grillen åbner op for et vindue, hvor man kan snakke med sine venner eller joke omkring. Valget er jeres.

Der er også en dejlig frihed i, at man selv styrer maden og alle kan deltage. Det bliver et fællesprojekt, som ikke er særlig krævende, så man sagtens kan drikke og have det sjovt ved siden af. Det er også en rigtig mandeting at lave, det at grille. Man får sig et selvtillidsboost. Så hvis du bare leder efter en hyggelig aften med drengene, så er øl og gril dit ideale valg.

Hav en poker aften

Det kan også være rigtig hyggeligt blot at spille poker. Øl kan eventuelt inkluderes, hvis man vil, men ellers skal du blot bruge et sæt kort, chips og et bord at spille på. Så kan I gå i gang. Det er intet problem, hvis man ikke kender reglerne til poker, de er ganske enkle at lære. Du kan finde alt, du har brug for at vide, ved blot en enkelt google søgning.

Der er også en dejlig konkurrence i spillet og hvis man er modig og heldig, kunne man eventuelt også spille om penge. Det behøver ikke at gøre nogle af jer bankerotte, det er være I alle bare lægger 10 kr. ind, det behøver ikke være mere end det. Og hvem ved, måske er du den heldige vinder, og så har du pludselig flere penge mellem hænderne.

Vær kreativ og hold en temafest

Man kan også vælge den mere kreative vej og holde en temafest. Det er mindre konventionelt, da man nok ikke er over 10 mennesker til en drengeaften, men det er også det, som gør det spændende. I det at det ikke er noget, man gør normalt, har man også mere frihed med planlægningen, og hvad man gør ved aftenen.

Normalt er der skæg og ballade i at alle klæder sig ud til en fest. Det tilføjer lidt til underholdningen, at man kan underholde sig selv ved at kigge på andre folks kostumer. Det kan man også gøre her, blot på en mindre skala. Hvis man er konkurrerende drenge, kan man jo stadig gøre en konkurrence ud af det.

Man kan også gøre det samme, som ved poker; man kan konkurrere om penge. Eller man kunne lave en omvendt strip-poker, hvor i stedet for at man tog tøjet af taberen, måtte de resterende spillere tilføje et kostume stykke til taberen. Så hvad end du vælger at gøre i sidste ende, skal du huske på, at valget er dit og det kun er fantasien, som sætter grænser. Hyg jer.