2 unikke ideer til fødselsdagsgaver – til ham der fylder 40 år

Det er den tid på året, hvor ham den særlige fylder år. Uanset om det er din bror, din søn, din far, din kollega eller din mand, der har fødselsdag, så har han fortjent en god gave. For det har han uden tvivl gået og glædet sig til. Men det er endnu vigtigere at fejre ham, hvis han fylder 40 år, for det er et dejligt tal, der skal hyldes.

Spørg ham om en ønskeliste

Det bedste man kan gøre, inden man går ud og køber en gave er at spørge ham om en ønskeliste. Så kan du danne dig et overblik over, hvad han ønsker sig. Om du så vælger at følge listen eller at gå med din egen idé, så er det op til dig. I det mindste har du fået nogle idéer, og så ved han samtidigt, at du går og leder efter en gave til ham. Det skal nok gøre, at han går og glæder sig.

Hvis du ved, at der er andre, der også er på udkig efter en gave til ham, er det altid en god idé at spørge dem, om hvad de har købt til ham. Så ender du ikke med at købe det samme. Du kan også prøve at finde en at slå dig sammen med om en gave, for så har I flere penge til at finde noget ordentligt.

Giv ham en rigtig oplevelse

Selvom ham den særlige fylder 40 år, så har det ingen betydning for det unge væsen, der findes inde i ham. Giv ham en mindeværdig oplevelse, som han ville kunne huske indtil hans næste runde fødselsdag. Køb ham en særlig oplevelse som svæveflyvning, pistolskydning eller en tur i en luftballon. Noget der får pulsen helt op.

Du kan også tage ham med på en mindre vild tur, hvis du gerne selv vil med, eller hvis du bare gerne vil skabe lidt hygge i stedet for adrenalin. Hvad med en middag eller en tur i biografen? Du kan også prøve med en tur til et museum eller en prøvesmagning med whisky, gin eller vin.

Giv ham en gave fra hjertet

Hvis du godt kunne tænke dig at give ham noget, som han kan bruge på selve dagen, så skal du købe ham en mere personlig gave. Giv ham noget som du ved, at han vil elske. Prøv at købe ham en gave, der har en speciel symbolik. Måske noget der har med hans hobby at gøre. Som træningsudstyr eller et grillfad.

Hvis du virkelig har lyst til at gøre noget specielt ud af gaven, så giv ham en hjemmelavet gave. Noget du har tegnet eller hæklet. Det er typisk de bedste gaver.

Hvis du stadig leder efter gaveidéer til en fødselsdagsgave, så kig her. Du kan blandt andet finde inspiration til ham eller hende, der fylder 50 år eller måske 90 år. Alle har fortjent en uforglemmelig dag med en særlig gave, der kommer lige fra hjertet. Eller fra nettet.