10 jobs til mænd med hænderne skruet rigtigt på

Det kan være helt vildt svært at finde den rette karriereretning. Du skal først og fremmest undersøge mulighederne, og begynde at overveje, hvad du interesserer dig for. Der er en masse forskellige muligheder, så det burde være muligt at finde noget, du vil kunne bevare en interesse i. Men husk på, at du ikke behøver at lave det samme resten af dit liv. Du kan altid starte ud med noget, du synes lyder spændende nu, og så skifte videre til noget andet om ti år. Det er din karriere, og derfor skal det naturligvis være dig, der former den.

De rette muligheder, hvis du gerne vil arbejde udenfor

Som en mand, der har hænderne skruet rigtigt på, er der også stor sandsynlighed for, at du gerne vil arbejde udenfor. Hvis du hurtigt bliver træt af at sidde inde på et kontor dagen lang, så er det helt sikkert her, du skal starte med at kigge.

Du kan for eksempel vælge at blive gartner eller landmand. Begge disse muligheder betyder, at du vil kunne arbejde udenfor og være tæt på naturen i hverdagen. Der findes mange forskellige retninger inden for begge fag, hvorfor du også vil kunne tilpasse det til din smag.

Du kan også blive kort- og landmålingstekniker. En kort- og landmålingstekniker er typisk i marken det meste af dagen, og har kun få timers arbejde på kontoret. Som vinduespudser får du også lov til både at arbejde indenfor og udenfor.

I mange af disse jobs er dine bare hænder ikke nok til at få løst opgaverne. Du kan få brug for løfteudstyr, forskelligt værktøj og mange andre hjælpemidler. Det er særligt, hvis du vil arbejde i byggebranchen, eksempelvis som gartner eller glarmester. Som landmand får man også brug for forskellige maskiner, der kan hjælpe i hverdagen.

Hvis du elsker at være ude, men også kan lide at arbejde på computeren

Selvom de fleste af os nyder at være ude i naturen, kan man også have brug for en mere alsidig hverdag. Du kan vælge at blive speditørelev, hvis du gerne vil have et alsidigt job. Her skal du kunne have et utal af bolde i luften og være klar på lidt af hvert. Du kan få brug for at kunne løse praktiske opgaver, men du skal også have styr på dine sproglige kompetencer og være i stand til at bevare overblikket.

Der findes mange uddannelser, der kan føre til en alsidig karriere. Udover at blive speditørelev kan du også overveje at læse til landinspektør. Som landinspektør får du lov til at arbejde i marken engang imellem, men du har også data, der skal bearbejdes foran en computer. Derfor er det et job, der kan byde på lidt af hvert. Her kan du også vælge at specialisere dig, så du får den retning, som du synes, er mest spændende.

Du kan også vælge at arbejde på et lager, hvor der er mange forskellige ting, som du skal holde styr på.

Det handler om at tænke dine egne interesser ind i, hvad du skal arbejde med. Man skal jo gerne være glad, når man tager på arbejde.