Undgå problemer når du cykler

Det er et kendt scenarie. Man kommer lidt for sent ud ad døren, og man har utrolig travlt med at skulle nå i skole. Man hopper på cyklen, og kommer afsted. Det hele går godt. Det går fremad i en fart, og det ser rent faktisk ud til, at man kan nå det til tiden, men så hopper kæden af. Det er så frustrerende at skynde sig afsted, og så ende med at ens kæde hopper af. Hvis du vil undgå, at dette skulle ske igen, skal du tage et kig på kildemoes logic sport. De gør det til en fornøjelse at cykle, og sikrer at du ikke oplever nogen som helst problemer på din vej. Læs alt om kildemoes logic sport her – og gør det til en fornøjelse af cykle fra A til B.

Der er tænkt på det hele

Hos kildemoes logic sport er der tænkt over alle detaljerne. Deres cykler er konstrueret på en måde, så du ved hjælp af en fremadrettet siddestilling, kører hurtigere og belastningen af ryg, skulder og nakke under kørslen reduceres. Hvem ønsker ikke det? Hvis men eksempelvis bor 10 kilometer fra sin skole, og cykler til og fra skole hver dag, vil det være rigtig smart med en cykel, som er designet til at dels kunne cykle hurtigt og reducere mulighederne for smerte i ryg, skuldre og nakke.

Cykling er en oplagt mulighed for at få noget frisk luft og motion

Hvis du ikke cykler til dagligt, vil det være en rigtig god ide at begynde på det. Det er naturligvis svært at cykle på arbejde, hvis du arbejder 50 kilometer fra din arbejdsplads, men hvis du blot tager bussen til skole, fordi du ikke gider at cykle, vil det være smart at begynde på det. Cykling er nemlig en perfekt mulighed for at få frisk luft og en masse motion.