Fem fede ting du kan foretage dig som single-fyr

Der kan være rigtigt mange fordele ved at være single, men nogle gange kan det måske være svært lige at gennemskue dem. For der kan være flere forskellige grunde, at man nu er single. Måske er single-livet forholdsvist nyt og man lige er kommet ud af et forhold. Måske har singlelivet været en del af ens liv i flere år. Uanset grunden, så er det med at se det positive i ens status. Er du single på nuværende tidspunkt og keder dig lidt, så læs med her.

Nogle singler savner tosomheden ved at være i et forhold. Andre savner bare bekræftelse i ny og næ. Og så er der også nogle singler, som måske slet ikke føler de har behov for nogle af delene. Heldigvis er der i den digital verden masser af muligheder, herunder mulighed for at møde andre mennesker.

 

#1 – Tag ud at rejse solo

Har du nogensinde prøvet at rejse ud i den store verden helt mutters alene? Ja, det kan godt være det lyder lidt skræmmende, men der er god grund til at tage udfordringen op. For du møder med garanti nye og spændende mennesker og så kommer du hjem igen med en helt ny viden og læring om dig selv. Bo eventuelt på hostels og oplev denne anderledes måde at bo på.

 

#2 – I gang med dating

Er du ikke allerede i gang med online-dating, så er det måske nu du skal gøre det. Hvis du savner lidt kærlighed, omsorg, en fræk date eller måske bare selskab så kan du eventuelt oprette en profil på Scor. Måske er det det mere en flirt du søger eller måske en der er med på noget vildt, såsom sex på stranden eller noget andet hedt.

 

#3 – I byen med vennerne

Én af de store fordele ved at være single er blandt andet, at man er fri til at gøre hvad der passer én, når det passer én. Så tag du ud at få nogle oplevelser med vennerne i weekenderne, hvad enten det er byture eller weekend-getaways.

 

#4 – Brug mere tid men dem som du holder af

Din familie, dine bedste venner, din hund. Nu da du ikke har en partner, så kan du med fordel bruge mere tid sammen med dine nærmeste. Tid er dyrbart, så det er med at nyde den med dem man holder af.

 

#5 – Selvkærlighed

Du skal naturligvis også huske dig selv. Nu da du er single, så har du måske også tiden til at fokuserer på dig og dét som du gerne vil. Hvad enten det betyder en pampering-day, en spaweekend eller måske et kursus du gerne vil tage. Det er måske nu du skal gøre disse ting og netop gøre noget godt for dig selv.