Tre alternative og fede aktiviteter med drengene

Dette indhold er sponsoreret

Nogle gange i en vennegruppe kan man falde i den samme rytme, hvor man laver de samme ting om og om igen. Det kan blive kedeligt i længden, og gøre at man ses mindre og mindre. Man nyder stadig hinandens selskab, men man er træt af aktiviteterne. Det sker for mange vennegrupper, men der er måde, hvorpå man kan undgå dette. Det gælder om at tænke ud af boksen, og opsøge forskellige aktiviteter, som er anderledes end dem man normalt beskæftiger sig. Det er derfor at denne artikel kan præsentere tre alternative, men samtidig fede aktiviteter, som man ikke lige kommer på normalt. 

Auktioner er ikke kun for gode tilbud

Auktioner er primært kendt for at være et sted man kan tage hen for at lave en god handel eller købe noget, som man ikke kan købe i almindelig butikker eller på nettet. Det er et sted, hvor mange entusiaster indenfor en masse niche-grupperinger kan mødes og snakke om deres niche. Det er samtidig også en mulighed for dig og dine venner til at udvide jeres horisont og måske kommer hjem med en spændende ting. Der er mange auktioner rundt omkring i Danmark, hvor flere af disse har noget med Campen Auktioner at gøre. Udvid horisonten og tag på auktionstur – det kan være I får øje for en ny hobby eller niche.

Padeltennis – den hurtigst voksende sportsgren i verden 

Padeltennis er den hurtigst voksende sportsgren i hele verden, og chancen for at man ikke har hørt om den er lille. Padel er dog stadig for mange en sport, som de ikke har prøvet endnu. Dette gør den oplagt for en vennegruppe. Det hurtige, sjove og udfordrende spil kan nydes at folk, som har kendskab til ketchersport og folk uden erfaring overhovedet. 

Det er blevet beskrevet som en sport, som er nem at lære, men svær at mestre. Det betyder, at man hurtigt finder metode og spillet, men man kan blive ved med at udvikle sig – det er det som gør det til en perfekt sport for dig og gutterne. 

Start et band 

Alle har drømt om at være en rockstjerne på et tidspunkt. Om det er fordi man gennemlevede Grunge-perioden i 90’erne eller man voksede op med bands som AC/DC og Volbeat – så har de fleste drømt om at spille i band. Der er intet godt tidspunkt at starte på, og det betyder at der ikke er noget dårligt tidspunkt – så saml gutterne og begyndt at øve.