Sådan får du råd til at rejse med vennerne

afbetaling247

Er du blevet inviteret med på en rejse sammen med gutterne? Men har du ikke helt nok skillinger på kistebunden? Så har du et problem.

Det er ofte sådan, at en stor vennegruppe indeholder mange forskellige økonomier. Det betyder, at nogen i gruppen har mange penge, mens andre ikke har særligt mange penge. Og det kan skabe nogle problemstillinger, når der skal planlægges aktiviteter.

Hvis nogle i vennegruppen har foreslået en rejse, så er der ét par ting, du kan gøre, for at sikre, at du kommer med på turen, uden at det ruinerer dig.

Find de billigste rejser

Du kan vælge at takke ja til rejsen – med én betingelse. Du kan argumentere for, at du gerne vil med, hvis der er tale om en billig rejse.

Der er ingen grund til at betale titusindvis af kroner for en dyr rejse med vennerne. I vil have det mindst lige så sjovt på en billig all inclusive ferie, som kun koster et par tusinde kroner pr. person.

Hvis I gerne vil finde de billigste rejser, bør I først og fremmest starte med at vælge nogle billige destinationer. Herefter kan I sammenligne disse og finde den helt rigtige.

Herudover kan I overveje at rejse i lavsæsonen, hvor I kan få langt mere for pengene.

Spar op, og planlæg i god tid

Det kan også være, at du er heldig, og at der er lang tid, til I skal ud at rejse. Det giver dig nemlig mulighed for at spare op, så du ikke føler, at du skal sætte begrænsninger for gruppen.

Det er ikke sikkert, du ved, præcist hvor meget du skal spare op, men du kan måske sjusse dig frem til det. 300 – 500 hundrede kroner om måneden kan sagtens være nok til en fin rejse, hvis der er lang tid, til I skal afsted.

Fordel de store investeringer over længere tid via afbetaling

Hvis du prøver at spare op til rejsen, men pludseligt skal ud at købe nye møbler eller elektronik, kan du fordele de store investeringer over en længere periode via afbetaling. Hvis det lyder som noget for dig, kan du tjekke Afbetaling247.dk.

Sørg for, at du kan betale ydelserne til tiden, og at der generelt set er plads i dit budget, inden du køber på afbetaling. Hvis du har tjek på det, kan du fint vælge at købe på afbetaling. Husk at sætte dig ind i samtlige vilkår.