3 sjove ture du kan tage med gutterne

Trænger dig og dine venner til en rigtig mandetur, hvor I kan have det sjovt? Det er en god idé at tilbringe noget kvalitetstid med dine venner af og til. Men hvis det er din tur til at planlægge en eller flere fede dage, kan det være, at du mangler inspiration til, hvad I kan lave. Her finder du tre sjove ture, som du kan tage med gutterne.

  1. Tag på camping

At tage på camping kan være både sjovt, hyggeligt og festligt. Du kan eksempelvis kigge nærmere på campinghytter Midtjylland eller et andet sted i Danmark. Herved kan I hygge jer på campingpladsen, mens I også sagtens kan udforske nærområdet. Det kan være, at der er flere spændende seværdigheder og attraktioner i nærheden.

  1. Paintball

Har I aldrig prøvet at spille paintball før, er det helt klart en sikker vinder, når du skal planlægge en mandetur. Det er noget, som I alle sammen uden tvivl vil elske. Paintball er yderst populært, og det er slet ikke så underligt. Dette er nemlig en aktivitet, der er fyldt med action, spænding og adrenalin.

  1. Golf

Er I glade for at spille golf, eller er det ikke noget, som nogen af jer har prøvet før? Lige meget hvad så kan det være en sjov ting for jer at lave sammen. Du kan finde en golfbane i nærheden af jeres bopæl, eller du kan finde en i den anden ende af landet. Det kommer an på, hvor mange dage I har sammen.