Tip: Lej din egen bus til rejsen mod Norge

Skitur

For mange mænd er en skiferie i Norge en tilbagevendende drøm, der hvert efterår og hver vinter spøger i baghovedet. Der findes ikke noget bedre end puddersne på de norske løjper – at suse ned over løjperne i fuld vintersol og slutte dagen af med afterski.

Det kan være, at du også er en af dem, der drømmer om at samle alle vennerne til en herretur. For mange ender drømmene dog her. Det kan nemlig virke både uoverskueligt og dyrt at arrangere en fælles tur til Norge for en stor gruppe mennesker.

Her kommer tippet, som måske redder dine drømme og giver håbet om en skitur til Norge nyt liv: Du kan nemt og billigt leje din helt egen bus til Norge.

Sammenlign priser på busselskaber

Med hjælp fra hjemmesiden busbooking.dk kan du hurtigt indtaste dine ønsker for en busrejse og se en række forskellige tilbud på busturen til Norge. På den måde er det nemt og enkelt at finde den bedste og billigste løsning, som passer til lige præcis din rejsegruppe.

Alle priserne er inklusive en chauffør, som kører hele selskabet til og fra destinationen. Du behøver altså ikke engang at bekymre dig om at sidde bag rattet, men kan nyde ferien med vennerne fra det øjeblik, du træder ind i bussen.

Busturen kan bruges til at snakke eller spille sammen, eller I kan tage jer en lur og være helt klar til de mange skiture, der venter forude.

3 gode feriesteder i Norge

Hvis du endnu ikke ved, hvilket sted i Norge du vil sætte kursen mod, så er her tre gode tips til populære feriesteder, som helt sikkert vil være et hit.

1.     På ski i Trysil

Et af de mest populære skisportssteder i Norge er Trysil, som ligger i den østlige del af landet, tæt på grænsen til Sverige. Det tager cirka ni timer at køre fra København til Trysil. I gode og behagelige rammer er det en ganske overkommelig bustur. Her findes massevis af pister til alle niveauer og aldre. Der er altså en piste til dig og dine rejsemakkere, uanset om I er øvede eller nybegyndere.

2.     Pulserende byliv i Oslo

I Norges spændende hovedstad Oslo er der oplevelser at hente, uanset årstid og vejr. Det myldrer med kultur, arkitektur og begivenheder, der er værd at se, mærke, høre og smage. En rejse til Oslo kan være en rigtig sjov ide til en polterabend eller en herretur, der skal være noget helt specielt. Storbyen ligger omkring otte timers kørsel fra København, men du kan selvfølgelig starte din bustur præcis fra det sted, som passer dig bedst.

3.     Vild natur i Lofoten

Hvis der er noget, som Norge kan, så er det at give vild natur for alle pengene. Et af de mest populære og enestående naturområder i Norge er Lofoten, der ligger i den nordligste del af Norge. Her skal du og dine rejsemakkere altså tilbringe en del flere timer i bus for at komme frem, men til gengæld vil det være en oplevelse helt ud over det sædvanlige: Unikke klippeøer, fjelde og kyststrækninger – og måske ser du også nordlys.