Tag med vennerne på eventyr

Sommeren er så småt ved at gå på hæld, men det betyder ikke, at du ikke længere kan tage på en forlænget weekend med dine venner. Det er nemlig vigtigt, at du husker at stoppe op og komme væk fra den travle hverdag engang i mellem. Du er helt sikkert allerede træt af at smøre rugbrødsmadder til ungerne og pakke deres skoletasker hverdag, så hvorfor ikke tage et lille afbræk, hvor du kan hygge dig med vennerne eller familien og komme helt ned i gear?

Her giver vi dig 3 hurtige tips til at tage vennerne – eller familien – med på eventyr i en forlænget weekend. God tur!

Det rigtige campingudstyr

For at få det optimale ud af jeres tur, så er det vigtigt, at I prioriterer at sove godt undervejs. Det kræver, at I har pakket et godt telt – eller booket en hytte -, og slæbt soveposer samt liggeunderlag med. Det kræver ikke alverdens at sove godt. 

Derudover vil I gerne medbringe noget campingudstyr, så I kan lave mad undervejs, sidde godt og undgå de fleste insekter. Husk dog altid kun at pakke det mest nødvendige, hvis I skal kunne vandre med jeres opbakning.

Find de gode måltider

Når du sidder klar på turen med tasker og trangia, så kan det være svært at komme med kreative forslag til aftensmaden. Hvis du har adgang til et køkken på turen, så udnyt det endelig ved at lave retter med grøntsager. Ellers kan du forberede noget hjemmefra ved at tage skårne grøntsager med i tasken. Køb f.eks. kokosmælk i stedet for fløde og medbring krydderier, så har du pludselig en lækker ret.

Til morgenmad er det nemmeste at lave havregrød på din trangia. Køb eventuelt nogle rosiner til at gøre det en smule mere spændende – og du må endelig ikke glemme kaffen! Hvis du har pakket dit campingudstyr rigtigt, så kan du altid lave et godt måltid mad.

Naturoplevelser 

Det fede ved at være på tur med dine venner, er de mange naturoplevelser, som I vil komme til at dele. Brug gerne lidt tid på at planlægge jeres tur, så I kommer gennem nogle smukke skove, forbi et par søer og måske krydser I en å eller to. 

Hvis I ønsker at se en smule mere, så snup cyklen med, så I kan cykle med jeres campingudstyr – overvej her at investere i cykeltasker. I kan også planlægge en dag, hvor I tager ud og fisker. Kun fantasien sætter grænser.