Skal familien forkæles med en ferie til Island?

Mange børnefamilier vil nok foretrække en all inclusive ferie på et hotel i sydens sol, men hvis du har modet til at opleve noget andet end bare et hotel og en pool, ja så kunne Island være et godt bud på en feriedestination til jeres næste familierejse. Island er en kort flyvetur væk, så man behøver ikke afsætte 2 ugers ferie, for at det kan betale sig at opleve Island. Har I ikke mere end 4 dages ferie, så kan Island sagtens være en rejsedestination alligevel. Island har en masse ting at byde på, og man kan nok ikke nævne Island uden også at nævne den fantastiske natur, som findes på øen. En fed måde at opleve Island på, er ved at leje en bil og gøre jeres ferie til en Kør-selv ferie på Island.

Seværdigheder på Island

Som nævnt, så er Island kendt for deres storslået natur, som kun kan forstås, hvis man har oplevet det. En anden ting, som Island er kendt for, er de mange varme kilder, som er rundt omkring på øen. Det er en oplagt seværdighed, hvis I vælger at tage en tur til Island, og hvad man hører folk sige, så skulle det være fuldstændig magisk at befinde sig i så koldt et klima, som der er på Island og så sidde i de varme kilder, som bliver opvarmet af vulkanerne.

Island er et dyrt land

Det er ikke billigt at rejse til Island, da det både er relativt dyrt at komme til Island, at bo på Island og at leve på øen. Dermed ikke sagt, at alle oplevelserne som man kan få på Island, ikke er pengene værd. Derfor, hvis man ønsker at se en masse, så kan der faktisk være penge at spare ved at leje sin egen bil og opleve øen sammen som familie.