Sådan holder du den perfekte polterabend for din ven

At blive giftes er en stor livsændring for mange, med beslutningen kommer der mange overvejelser og bekymringer. Står din ven og skal giftes er det en tradition i Danmark at hans venner holder en polterabend for ham, for at fejre den store ændring i hans liv. Står du og skal holde en polterabend, kan du med fordel læse med her, hvor du kan finde inspiration til hvordan dagen bliver så fantastisk som muligt.

Meld jer alle til noget sjov teambuilding

En god mulighed for en sjov dag er hvis I planlægge nogle aktiviteter. Ved en typisk polterabend vil dagen slutte med at I på den ene eller anden måde fester natten lang, men inden der er der også plads til mange sjove minder.

En god måde at få rystet jer alle sammen, er ved at finde nogle teambuilding aktiviteter. Dette kunne fx være en tur i et escape room, at I skal løse et mordmysterie eller noget helt tredje. Du kan finde mange flere ideer til teambuilding her.

Sørg for at dele opgaverne ud imellem jer

Noget af det mest krævende inden en polterabend, er at der er en del planlægning for gommens venner. Står du som bedsteven og føler dig ansvarlig for al planlægningen, er det vigtigt at du prøver at få samlet jer alle til et planlægningsmøde.

Her kan I fordele opgaverne mellem jer, således at der er nogle som står for maden eller som kontakter et cateringfirma, mens andre står for aktiviteterne, mens nogle tredje står for fx transport rundt. Til planlægningsmødet kan I også blive enige om den overordnet ide for dagen, således at alle er enige om fx mad og aktiviteter. Fordelen ved at fordele opgaverne ud er også, at alle på den måde er lidt ekstra engageret i den store dag.