Sådan gør du køreturens til udlandet lidt nemmere

Mange danskere tager i sommerferien den lange ture ned sydpå, for at komme på ferie. Det betyder altså, at man skal bruge en del af sin tid i bilen sammen, hele familien. Denne tur kan godt gå hen og blive lidt trættende – der er dog nogle ting man kan gøre, for at gøre den bare en smule lettere.

Det kan for eksempel være en god ide at have noget og lave – måske det kunne være en ide at tage noget sjovt legetøj med til børnene, så de ikke kommer til at kede sig. Husk batterier, så det ikke løber tør for strøm på vej derned. Find billige batterier her.

Tag ting med, som i kan lave

Hvis du har små børn med i bilen på vej på ferie, så ved du nok også godt, at de kan gå hen og kede sig lidt. Det er ikke altid super spændende at sidde i bilen i mange timer ad gangen. Det er derfor en god ide at medbringe ting, som kan give lidt underholdning.

Det kunne for eksempel være tegnebøger og farveblyanter. På den måde kan børnene bruge noget af deres tid på at tegne. Til de voksne kunne man medbringe en bog – på den måde kan man læse lidt i den, og så tiden lidt ihjel.

Billege

En anden ting man kan gøre, for ikke at kede sig for meget på turen, er at lege nogen sjove billege. Det kunne for eksempel være ”gul bil” – eller en hver farve bil for den sags skyld. På den måde kan i prøve at se, hvem der spotter en bil med den farve først. I kan også lege noget, som handler om omgivelserne. Måske kan en person finde noget, som de andre skal gætte. På den måde bliver turen lidt sjovere.