Sådan bliver du den mest populære hjemmebarista

Det er aldrig nemt at blive enige om et sted at mødes med drengene. Hvor tager man hen, hvis man hverken vil spise eller drikke fadøl? Din bedre halvdel foreslår garanteret en hyggelig café. Men det er nok ikke lige dét, I forbinder med en sjov dag med drengene.

Måske har I ikke overvejet muligheden – måske er det ikke en mulighed – at mødes hos en af jer. Så kan koner og kærester tage på café imens. Det giver jer meget mere frihed til at være impulsive. Er det solskin, kan I spille kongespil i haven – hvis ikke, kan I tage et slag kort indendørs.

En af grundene til at det tit er nemmest at mødes ude er, at alle gerne vil have noget forskelligt, og ingen føler sig klar til at tage ansvar for forplejningen af selskabet.

Hvad skal der serveres?

Er der juice, sodavand og øl på køl samt lækre snacks på bordet, mangler der kun en kop dampende kaffe. Én vil gerne have Latte, én vil have espresso, mens en anden igen foretrækker almindelig sort kaffe. Hvordan klarer du lige alle de bestillinger?

Med en Siemens espressomaskine, selvfølgelig! Her kan du lave alle kaffefavoritterne med et enkelt tryk på en knap. Der er også mulighed for at brygge to ens kopper lækker kaffe samtidig – hvis nogen kan blive enige om en variant.

Men for at blive den mest populære hjemmebarista i din vennekreds er det vigtigt at bruge de rigtige kaffebønner. Er du fan af en lækker, fyldig espresso, kan du med fordel bruge Lavazza espresso, der er et eksempel på den bedste italiensk kaffekultur.

Hvis du er på jagt efter en fuldautomatisk espressomaskine og ikke vil have noget mindre end det bedste, bør du kigge på en Siemens EQ 9 espressomaskine, der er topmodellen til den entusiastiske kaffeelsker.