Rigtige mænd spiser fisk

Vi mænd har det til tider med at sidde fast i gamle vaner. Hvad end det kommer til, hvilket bilmærke vi kører, eller hvilke få retter vi roterer imellem, når vi skal lave og spise mad, så kan det være svært at ændre disse vaner og hoppe ud i noget nyt og uprøvet. Når det kommer til maden, kan det derfor ofte ende med ikke ligefrem at blive så varieret, som det ellers bliver anbefalet. Et af de råd, som vi måske ikke er så gode til at følge, er, at man bør spise fisk to gange om ugen. Mange mænd foretrækker en steak, grillpølser eller andet slags kød og udelader derfor ofte fisk fra madplanen. Det skal vi altså have gjort noget ved!

En måltidskasse med fisk kan gøre det hele meget nemmere

En god måde, hvorpå du kan minde dig selv om, at du skal spise mere fisk, er ved at bestille en måltidskasse med fisk online. På den måde får du fisken leveret til døren, og du ved derfor, at du skal lave en ret med den fisk, du nu får leveret. Du forpligter altså dig selv til at spise mere fisk lige fra det øjeblik, du betaler for måltidskassen, og på den måde er du langt mere motiveret til at få mere fisk ind i din kostplan.

Mere end bare rødspættefileter

De fleste af os er vilde med rædspættefileten med remoulade på et stykke rugbrød, og den er da også en god start, hvis man skal liste mere fisk ind i ens madvaner, men du kan hurtigt blive lidt træt af det, hvis det er den eneste ret, du kan komme i tanke om med fisk. Derfor bør du også undersøge og eksperimentere lidt mere med, hvad man egentlig kan gøre med fisk. Jeg kan love dig for, at du vil blive overrasket og behaget over resultatet.