Ligger du inde med et ur fra et luksusbrand?

Ure har altid være særdeles populære og eftertragtede, hvilket formentlig skyldes, at de både er stilede og samtidig funktionelle, fordi de viser, hvad klokken er. Derfor har mange mennesker ure, og derfor går trenden med ure aldrig af mode. Mange tager dog skridtet videre og investerer i ure fra luksusbrands som Rolex, Omega, IWC og så videre, fordi der ligeledes er opstået en kultur, hvor det gælder om at have gamle, traditionelle, dyre og fine ure. Men ligger du inde med et ur fra et af de store luksus urmærker, bør du måske overveje at sælge det videre. For du kan formentlig tjene godt på uret, især hvis det er gammelt og fint.

Der er selvfølgelig mange muligheder for at sælge dit gamle og fine ur, men hvis du vil gøre det nemt og sikkert, kan du tjekke urhandleren.dk ud. For som sagt koster den slags ure en del, og derfor bør du være sikker og tryg, når du skal sælge det, så du undgår svindel eller lignende. De opkøber derfor dit ur ved at mødes med dig face to face, og så får du dine penge overført direkte til din konto, hvis dit ur naturligvis bliver godkendt til handel. Inden du mødes med forhandlerne fra urhandleren.dk, kan du også sende et billede-materiale af dit ur og eventuelt certifikat, så forhandleren, inden i mødes, kan vurdere uret på forhånd. Så sælg ur kan blive din næste sætning

De eneste krav til det ur, som du ønsker at sælge videre på urhandleren.dk, er, at det skal være fra et af de store luksusbrands som eksempelvis Rolex, Omega, IWC, Breitling og lignende. Derudover skal du kunne vurdere, at dit ur har en minimumsværdi på 15.000 kroner, idet forhandlerne fra urhandleren.dk ellers ikke vil have mulighed for at indkøbe det.