Kom på eventyr i Kolding

Går dit næste eventyr til Kolding, men mangler du at beslutte, hvilke seværdigheder du gerne vil se samt hvilke aktiviteter, du gerne vil prøve? Så giver vi dig lige her en lille guide til, hvad du har at vælge imellem. Kolding er nemlig en utroligt smuk by, der tilbyder et væld af skønne seværdigheder i naturskønne omgivelser. Og det er altså seværdigheder, der er værd at køre efter. Se her nogle af de mange muligheder, du har, når du skal på eventyr i Kolding.

Bliv taget tilbage til år 1500

Langt de fleste kender til Koldinghus, der står prægtigt og spejler sig i Slotssøen i Kolding. Det er nok én af de mest besøgte seværdigheder i byen, og det er derfor også et rigtig godt bud til netop dit eventyr. Du vil blive taget tilbage til år 1500, og det koster ikke særligt meget, så du kan sagtens tage hele din familie med dig.

Gå en tur rundt om Slotssøen

For lidt frisk luft kan du gå en rask tur omkring Slotssøen. Den er beliggende i Kolding midtby, og den er utroligt populær blandt både turister og lokale. Det er en hyggelig tur, og du skal blot følge stien, der tager dig hele vejen rundt om søen. Du kan med fordel have en lille madpakke med, du kan sætte dig på en bænk og spise på vejen.

Gå på opdagelse i dansk møbeldesign

Sidst, men ikke mindst, kan du besøge kunstmuseet, Trapholt. Her finder du en fin samling af moderne kunst, og især populært er den store samling af dansk stoledesign. Du kan få en rundvisning, der fører dig over til Arne Jacobsens sommerhus, der er placeret lige bag museet. Det er den helt perfekte seværdighed for dig, der interesseret dig for kunst og/eller dansk møbeldesign.