Hvordan arrangerer jeg en polterabend i Aarhus?

Hvis du har fået ansvaret for at arrangere en kommende polterabend i Aarhus, så er du utroligt heldig. Danmarks andenstørste by har nemlig de perfekte rammer, når det kommer til at stable en perfekt polterabend på benene. Mulighederne er næsten for mange, og derfor er det fuldt forståeligt, hvis du måske føler, at det er en lidt uoverskuelig opgave. Derfor kan du i de følgende to afsnit lade dig inspirere af, hvordan en perfekt polterabend kan forløbe.

Start tidligt men hold igen med alkoholen

En polterabend skal være en uforglemmelig oplevelse – både for dig og den kammerat, som I fejrer. Derfor bør dagen starte tidligt med, at I spiser morgenmad sammen. Her hører der selvfølgelig øl til, men lad vær med at drik din kammerat i hegnet fra morgenstunden af. Han skal jo holde hele dagen, og det ville være ærgerligt, hvis han allerede er gået død efter et par timer. Efter morgenmaden kan I tage i Escape Room, køre gokart eller noget helt tredje. Escape Room kan bidrage med hygge og mystik til jeres polterabend, for her skal I løse forskellige opgaver sammen. Escape Room er derfor oftest godt at starte ud med, inden I bliver alt for fulde på jeres polterabend i Aarhus.

Tag udgangspunkt i din kammerats præferencer

Det er vigtigt at huske på, at en polterabend er til for din kammerats skyld. Sæt dig derfor sammen med resten af gutterne og snak om, hvad han vil kunne lide. Er han den store festabe, så skal aftenen selvfølgelig sluttes af med en kæmpe bytur ved åen. Men er han mere den introverte type, så vil en tur i biografen måske være bedre. Det samme gælder aftensmaden. Her skal han selvfølgelig have sin livret i bedst mulige kvalitet. Det nytter eksempelvis ikke noget at tage ham med på en steak restaurant, hvis han er veganer.