Hvilken musegift skal du bruge

Bekæmpelse af mus

Musegift fås i flere variationer, men fælles for de fleste gift produkter er, at musen falder i søvn og sover stille ind. Den mærker ikke noget efter den har indtaget giften, den falder ganske enkelt bare i søvn.

Musegift produkter

På markedet findes der, som sagt flere forskellige musegift produkter, man kan vælge imellem. Det er miljørigtige produkter der bliver benyttet til at producere musegift.

Musegift fås i korn- og pasta form. Har man ikke held med kornproduktet, kan man være sikker på succes ved pasta produktet, da musene spiser det med stor velbehag.

Mus spiser ligesom rotter alt, men de foretrækker kornprodukter, derfor er musegift produkterne hovedsageligt lavet i kornform. Grunden til at de indtager pasta produktet med stor velbehag, er den lokkende duft pastaen udsender. Hvorimod kornproduktet ikke udsender samme lokkende duft.

Hvordan du ønsker at benytte musegift produkter er på sin vis op til dig. Det er bare vigtigt at du håndterer og opbevarer det med omhu. Det skal være utilgængeligt for børn og husdyr. Derfor skal du være opmærksom på, hvor giften skal placeres og i, hvilken omfang. Er det som lokkemiddel i en klapfælde, er det til udlægning eller i en aflåst foderstation, så kan de placeres forskellige steder i hjemmet. Læs altid den medfølgende vejledning grundigt igennem, inden du påbegynder indfangningen. Det er blot for sikker håndtering og opbevaring.

Musefælder med musegift

Det er muligt at indkøbe musefælder med tilhørende musegift. Det er blandt andet foderstationer der er aflåste. Det vil sige at du eller andre ikke kommer i berøring med giften. Det er kun musen der har mulighed for at komme i berøring med giften.

Alt afhængig af plagens omfang, kan der med fordel stilles flere musegift stationer op. De skal stilles med 2 meters afstand mellem hinanden. De skal placere, hvor musene opholder sig. Det er langs vægge, bag møbler, skabe eller loftet.