Gode tips til jeres forestående ferie

Ferie er en god ting – det synes langt de fleste. Der er fri fra arbejdet, og man slipper for den stress, der ofte godt kan følge med hverdagen, som i det senmoderne samfund bliver mere og mere presset, fordi vi skal nå så forfærdeligt mange ting. Dog kræver ferier ofte også en del planlægning, og der er en hel del, der skal være styr på, hvis ferien skal fungere helt optimalt. Det kan være spørgsmål som:

  • Skal vi holde ferie i Danmark eller udlandet?
  • skal det være “all inclusive” eller vil vi gerne selv stå for det
  • Hvilken type af ferie vil vi gerne på?

Campingferien

Vi danskere er ret vilde med camping, og er en af de befolkninger, der bruger denne ferieform mest i verden. Camping har sin egen charme, og kan bidrage med et helt andet selskab og nærvær, end man oplever på mange andre ferier som f.eks. charterferier. Camping kan måske godt beskrives som en form for do-it-yourself ferie, hvor du ofte selv laver med, og måske ikke bor så luksuriøst, som du er vant til på andre ferier, men til gengæld har den så meget andet at byde på. Der er mange gode ting at huske, når du skal på camping, f.eks. et campingbord og termokander – Find alt i campingborde til alle formål her.

Du skal også overveje, hvilken type af camping du er til. Der er forskellige former som for eksempel:

  • Fastlæggere, der har en campingvogn stående fast på én bestemt campingplads, der fungerer lidt ligesom et sommerhus
  • Tur folket, der besøger forskellige campingpladser både i Danmark og udlandet, her kan der være nogle forskellige færdselsregler, det er værd at sætte sig ind i.
  • Glamping, forkortelse for “glamorous camping” her er der fokus på luksus og eksklusivitet, både i from af stederne og overnatningsmulighederne og rigtig meget er klaret for dig.