Gode tips til jeres forestående ferie

Ferie er en god ting – det synes langt de fleste. Der er fri fra arbejdet, og man slipper for den stress, der ofte godt kan følge med hverdagen, som i det senmoderne samfund bliver mere og mere presset, fordi vi skal nå så forfærdeligt mange ting. Dog kræver ferier ofte også en del planlægning, og der er en hel del, der skal være styr på, hvis ferien skal fungere helt optimalt. Her kan du finde nogle tips til forskellige typer af ferier, hvad du skal huske og hvad du skal have styr på.

Skiferien

På skiferien er der nogle ting, der er ret vigtige, og mange af dem giver lidt sig selv – det er ting som skiudstyr, varmt tøj, osv. Her er det også vigtigt at have styr på ting som liftkort samt at finde ud af, hvordan handlemulighederne er, der hvor I skal hen, for at finde ud af om I selv skal medbringe størstedelen af jeres fødevarer. På skiferien er det også en god ide at kende telefonnummeret til de lokale sundhedsmyndigheder, hvis uheldet skulle være ude på pisterne, eller hvis I bliver ramt af akut sygdom.

Campingferien

Vi danskere er ret vilde med camping, og er en af de befolkninger, der bruger denne ferieform mest i verden. Camping har sin egen charme, og kan bidrage med et helt andet selskab og nærvær, end man oplever på mange andre ferier som f.eks. charterferier. Camping kan måske godt beskrives som en form for do-it-yourself ferie, hvor du ofte selv laver med, og måske ikke bor så luksuriøst, som du er vant til på andre ferier, men til gengæld har den så meget andet at byde på. Der er mange gode ting at huske, når du skal på camping, f.eks. et campingbord og termokander – Find alt i campingborde til alle formål her.