Find en ny hobby i padel tennis

Padel er en af de hurtigste voksende sportsgrene i verden, den er oprindeligt mest udbredt i Spanien, men er de seneste år, også blevet ekstrem populær i den vestlige verden, og resten af de europæiske lande, hvor den virkelig har taget fart. Derfor er det nu også langt nemmere at finde nogle baner, som du rent faktisk kan spille på, og udstyret er der og kommet mere af, det har derfor aldrig været mere tilgængeligt at begynde at spille padel tennis. Det er en sjov og aktiv sport, hvor man får sig rørt og brugt kroppen, samtidig har man det sjovt, og er social med modspilleren. Sport generelt er bare en god måde at være sammen på, og padel tennis er ingen undtagelse, her får du derfor lidt hjælp til at komme i gang.

Derfor burde du begynde til padel tennis

Er du stadig ikke helt overbevist om, at padel tennis er den rigtige sportsgren for dig, så kan du blot læse med her, for som sagt er padel tennis den hurtigst voksende sportsgren, og dette må der jo være en grund til. Er du ikke helt sikker på, hvad padel tennis egentligt er, så er det en kombination af squash og tennis, det er dog sit eget spil. Det er derfor oplagt til tennisspillere, som måske synes at der skulle ske lidt mere, eller gerne vil udfordre sig selv lidt, samtidig får du jo også øvet nogle af de samme teknikker, som du bruger i tennis og du får derfor øvet dig på både tennis og squash samtidig, samtidig med, at din generelle kondition, bliver bedre, og du får rørt dig på en god og ny måde. Alt i alt så er padel tennis, bare en rigtig god måde at få sig rørt på, samtidig med at det er ekstrem sjovt, og det er som sagt blevet nemmere og nemmere at komme i gang, pga. den stigende popularitet. Der er altså ingen undskyldning.

Få styr på udstyret

Når du så skal til at begynde med at spille padel tennis, så er der jo som med de fleste sportsgrene en del ting du skal have styr på, og noget udstyr du skal købe, før du kan komme rigtigt i gang. Vigtigst af alt er et padel bat. Disse findes i mange forskellige former og farver, og det kan anbefales at tjekke Adidas padel bat ud.