Få hjælp af en bedemand i Brønderslev

Døden kan komme, når man mindst venter det. Det kan være et tæt familiemedlem, eller en god ven der desværre er omkommet. Tiden efter man har oplevet et dødsfald, kan være rigtig svær at komme igennem. Her kan det være svært at tænke på noget andet end den afdøde. Derfor kan det næsten være en umulighed at passe arbejde, hjemmet og planlægge en begravelse, mens man sørger over den afdøde. Der findes heldigvis personer, der kan hjælpe dig og din familie, i denne svære tid.

Bed om hjælp i den sværeste tid

Det er ingen skam at bede om hjælp, i en svær tid. Læs mere her, hvis du bor i Brønderslev eller omegn. På denne hjemmeside kan du finde de bedemænd der findes i det område du bor i. I Brønderslev finder du Minafsked. Det er en bedemand der har stor erfaring, og derfor kan hjælpe dig og din familie med alt det praktiske der i forbindelse med et dødsfald.

Hos Minafsked har du mulighed for at købe en kiste eller en urne, så du ikke behøver at gennemsøge hele markedet, for smukke kister og urner.

Bedemanden hjælper dig og din familie med at planlægge den ceremoni I vil afholde, for at sige det sidste farvel til den afdøde.

Begravelse
Begravelsen er nok den mest klassiske form for ceremoni. Her bliver der holdt en mindehøjtidelighed i kirken. Herefter bærer man kisten ud på kirkegården, hvor kisten bliver nedsænket i jorden. Her kan familie og venner samles, og sørge sammen, mens kisten bliver nedsænket i jorden.

Bisættelse

Bisættelsen foregår også, til at starte med, i kirken. Her holdes der også en mindehøjtidelighed, hvor venner og familie kan mindes den afdøde. Herefter bliver kisten kørt til et krematorie, og urnen kommer tilbage til familien, der kan sænke den i jorden. Her kan I sige det sidste farvel.