Er du inviteret til middag? Få gode idéer til en værtsgave

Er du inviteret til middag hos din kammerat, og står du og mangler en god værtsgave? Det er aldrig nødvendigt at komme med en værtsgave, når du er inviteret hjem til din kammerat, men nogle gange er det fedt at gøre lidt ekstra ud af det.

Her får du en række gode idéer til en værtsgave.

Giv ham en spiselig værtsgave

Der er ikke nogen, der ikke godt kan lide lidt lækkert at spise. Derfor er noget spiseligt en helt perfekt værtsgave. Du kan give din kammerat noget, som han kan nyde selv på et eller andet tidspunkt, men du kan også medbringe noget, som I sammen kan nyde senere på aftenen. En spiselig værtsgave kan f.eks. være noget lækker chokolade, en sød pose bolcher eller nogle lækre nødder.

Her kan du få endnu mere inspiration til gaver til ham.

Vær kreativ og overrask ham med en hjemmelavet gave

En værtsgave behøver ikke altid være noget vildt og smart. I virkeligheden må det gerne være noget, der er lidt hyggeligt og personligt. Derfor kan du også vælge at hoppe i det kreative hjørne og lave noget selv.

Hvis du har et eller andet, du godt kan lide at lave, kan du lave det som en værtsgave. Det kan være, at du kan lide at bage, at strikke, at sylte, at male eller noget helt femte. Hvis du f.eks. har været i gang med at lave hjemmelavet saft, så lav et par ekstra flasker og sæt et fint bånd på. Det behøver ikke at være mere kompliceret at lave en hyggelig værtsgave.

Ligeledes kan du også helt simpelt lave et lille kort, hvor du skriver en sød hilsen og vedlægger en æske chokolade. Det er som oftest tanken bag gaven, der betyder mest.