En god festival kræver det rigtige telt til overnatning

At tage på musikfestival er noget helt specielt. Store musikoplevelser, store sociale oplevelser, masser af fest og hyggelige stunder. Der er rigtig mange muligheder i Danmark. Men for at få den optimale oplevelse skal du selvfølgelig overnatte på festivalen. Og dette gerne i et telt, der passer til lejligheden. De fleste mænd vil gerne gør det let, og du kan faktisk få telte, der er ekstrem lette.

Danske festivaler

Danmark er et land med rigtig mange musikfestivaler. Coronapandemien har desværre sat det hele i bero, men forhåbentligt er det hele tilbage til sommer. Noget der er værd at glæde sig til er Roskilde Festival med besøgende fra hele verden. Musikprogrammet på Roskilde er fantastisk, stemningen altid god og festen en stor oplevelse.
Men der er mange andre rigtig fede danske festivaler, hvor du som mand kan få fede oplevelser. Er du til ny musik skal du på NorthSide i Aarhus, hvor de nyeste band ofte er booket og du kan udvide din musikalske horisont. Skal det være lidt mere folkeligt, kan du tage på Vig Festival i det nordvestlige Sjælland. På Vig er hyggeligt, musikken behagelig, og der plads til alle. Du kan drikke en øl med vennerne eller sidde og lytte til god musik. Det samme er tilfældet på Langelandsfestivalen, hvor omgivelserne er smukke og atmosfæren noget særligt. To festivaler hvor der er plads til alle.

Smukfest

Noget helt særligt er Smukfest ved Skanderborg. Her går god musik, den gode fest og de sociale oplevelser op i en højere enhed. Teamet er musik og bøgetræer, og der er smukt og anderledes i Bøgeskoven i det østjyske.

telt

At tage afsted med gutterne og bare fyre den af skal opleves, men du skal altså sove i et telt på selve festivalen for at få hele oplevelsen med. Det er specielt at bare kunne kaste sig ind i et telt efter en dag med musik, masser af øl og de fede oplevelser. Og det er specielt at vågne op midt i det hele. Blandt venner og glade mennesker og så bare være klar til nye oplevelser. At sove i telt ved en dansk musikfestival kan noget helt specielt.
Det rigtige telt

En musikfestival skal være sjov, men også let og enkel. Ikke mange mænd orker at pakke for meget, at slæbe for meget og bruge for mange ressourcer på at pakke ud og slå telt op. Den optimale løsning er derfor et pop up telt. Altså et telt, der kan slås op ekstremt let og ekstremt hurtigt. Det er faktisk muligt, at få telte, der er på plads i løbet af få sekunder. Så er det bare at slå pløkker i og så er du klar. En drøm når man heller vil bruge tiden på at drikke øl, hygge sig med vennerne og hurtigt komme afsted og høre musik.
Men naturligvis skal teltet stadig have egenskaber, der gør det mere behageligt, at overnatte. Teltet skal naturligvis være vandtæt, helst med limede syninger. Det er en god ide med både inder- og ydertelt, så udluftningen bliver bedre. Med et pop up telt er der du tættere på de gode oplevelser.