En ferie med drengene

Drengeferie

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med den eller de hjemmesider, der linkes til.

Timerne på arbejde bliver længere dag for dag. Kæresten svinger pisken i hjemmet, så du hverken kan se fjernsyn eller spille playstation. Det er blevet mørkt og koldt udenfor. Det eneste, der kan give varme, er en bytur med dem vi holder mest af – drengene! Det sker desværre alt for sjældent. Især hvis enkelte af brødrene allerede er begyndt at stifte familie hist og her. Men det er ikke for sent. Mærk energien og varmen med de bedste kammerater ved at tage sammen på en forlænget weekend – med bajere i den ene hånd og en busbillet i den anden.

Løsningen findes med bus

Flere dage med nyt byliv, madoplevelser og måske en fodboldkamp på et større stadion end hjemme i Jylland? Eller er dine kammerater fra studiet mere interesserede i historiske museer og seværdigheder i udlandet? Mulighederne er uendelige, når bare man ved, hvordan man nemt og billigt kan komme på tur sammen.

Ferien med drengene har aldrig været nemmere at arrangere. Busrejser er i stigende grad blevet en populær metode at komme væk på. Kunden sparer penge på transport, og der er ingen check-ind for at komme ombord. At blive transporteret uden stress samtidig med at have mønt i overskud til mad og øl på vejen – Det er centrale kvaliteter ved at vælge busrejsen over f.eks. flyveturen. På denne hjemmeside kan du og dine venner finde det gode tilbud på busrejsen for jer. Rejser til alverdens destinationer i Danmark og Europa.

Problemet er ofte at samle drengene. Dem alle. Gamle kammerater fra både håndbold, fodbold osv. Skemaer fra en hel startopstilling skal passe sammen, hvilket bliver sværere, jo ældre vi er. Heldigvis kan busrejsen være hjælpen til at arrangere den simple tur. De, der har lyst, kan springe med ombord i den weekend, som bliver fastsat. Det er samtidig uden de store omkostninger ved en eventuel aflysning for den enkelte i gruppen.

Planlægningen har aldrig været nemmere

Planlægning af busrejser er hverken uoverskueligt eller tidskrævende. Det er gjort nemt for kunderne at finde turen til deres behov gennem blot få klik på musen. Gennemsigtighed og sammenligning af tilbud – det er servicen ved at bestille på link-hjemmesiden. Kunden har muligheder inden for en håndfuld kategorier til at tilpasse turen. Udover destination og rejsedag, så kan kunden f.eks. vælge, hvilken bustype der ønskes. Siden har flere tilbud i forhold til, hvor mange kammerater som deltager, samt hvilken type rejse der passer bedst til formålet. Er det leje af en partybus fra Jylland til København? Er det en minibus fra Silkeborg til grænsen for at købe bajere? Mulighederne er mange. Det handler om gode ideer!

Busferien er i sandhed blevet moderne igen – også for dig og dine venner. En fleksibel, billig og overskuelig måde at få oplevelser, selvom budgettet presser derhjemme. Så hvad venter vi på? Varmen og energien findes, når vi går skulder mod skulder gennem byen. På vej til en ny natklub? På vej til stadion? Verden er åben. Det er bare at gribe chancen.