Du undværer ikke proteiner i vegansk proteinpulver

Man kan være fristet til at tro, at vegansk proteinpulver ikke indeholder lige så mange proteiner som det klassiske proteinpulver. Proteiner på markedet kommer ofte og primært fra animalske produkter, men der findes en masse alternativer, som i virkeligheden kan give dig det nødvendige tilskud af proteiner.

Styrker dine muskler

Hvis du meget fysisk aktiv eller muskeltræner en del, så kan det være nødvendigt at få et tilskud fra proteinpulver, da proteiner er grundlæggende for dine muskler.

Hvis du spiser og lever vegansk kan det være, at du tidligere har afskrevet proteinpulver, men det behøver du ikke længere.  Vegansk proteinpulver bygger udelukkende på planter og det er bestemt ikke i underskud af proteiner.

Det kan styrke dine muskler,  og det er gældende uanset om du normalvis spiser og lever vegansk. Det er også laktose frit, så det er også et rigtig godt alternativ, hvis du er allergiker.

Det er også til dig der spiser kød

Du behøver ikke spise eller leve vegansk for at købe vegansk proteinpulver. Det er ikke et kriterie, og det kan faktisk også have nogle gode fordele for dig, som normalt ikke spiser veganske produkter.

Det fås både som almindeligt pulver og med smag, hvis du har en præference eller gerne vil prøve noget nyt. Det findes også i forskellige prisklasser, da det er lavet af forskellige planter. Du kan derfor selv undersøge og udvælge den plante, som du gerne vil have dine ekstra proteiner fra. Hvis du har allergier, så kan det også være en fordel, da du kan undgå bestemte fødevarer.

Du behøver altså ikke være veganer for at indtage det, men det kan være et godt alternativ til dig, hvis du gerne vil hjælpe din krop på en anden måde end normalt.

Bæredygtigt alternativ

Det er naturligvis selvsagt, at vegansk proteinpulver er et mere bæredygtigt alternativ end den klassiske. Dette skyldes selvfølgelig, at den er lavet på planter og ikke animalske produkter.

Du kan derfor indtage det på al verdensvis uden skyggen af dårlig samvittighed, hverken overfor dyrene eller miljøet.

Da det er lavet af planter betyder det også, at du med sikkerhed slipper for at indtage uønskede væksthormoner, antibiotika eller andre kemikalier, som kan finde vej gennem fodring af dyrene. Selvom det er sjældent at det sker, så kan du altså slippe helt for tanken ved at spise den veganske udgave.