Din guide til det gode event

Der kan være flere grunde til, at det er en god idé at afholde et event. Måske er du virksomhedsejer og har brug for at udbrede dit produkt til flere kunder, eller måske arbejde du for en NGO og har brug for donationer. Uanset hvad er events det perfekte sted at udvide sit netværk og komme i kontakt med nye og interessante mennesker. Derfor skal du endelig ikke tøve med at kaste dig ud i det og gå i gang med planlægningen, selvom det måske kan virke som et stort projekt. I sidste ende vil det sandsynligvis være det hele værd.

Du kan ikke gøre det alene

Det er dog svært at planlægge et event alene, hvis man ikke har erfaring med det. Derfor er det en rigtig god idé at kigge på nogle forskellige event bureauer, så du kan finde et godt team, der kan hjælpe dig på vej. Det er vigtigt at sørge for, at det hele går op i en højere enhed, så der er sammenhæng mellem indhold, pynt, eventuel mad osv. Dine gæster skal have en så gennemført oplevelse som muligt, og derfor er det vigtigt at kunne se det store billede frem for at hænge sig i for mange detaljer.

Vælg et tema

Selvom du garanteret kan snakke i flere dage om de emner, der interesserer dig, så er det vigtigt at huske på, at det ikke nødvendigvis gør sig gældende for dine gæster. Derfor er det afgørende, at du vælger et tema for eventet fremfor at præsentere hele dit firmas eller organisations portefølje. Less is more, og det gælder også, når man holder events. Det er bedre, at dine gæster går derfra med en klar idé om dig og dit firmas produkter og værdier frem for at holde en lang enetale, som ingen alligevel kan huske et ord af bagefter.