Dette skal du have med for at campingturen med gutterne bliver helt optimal

Nogle gange er der bare behov for at komme væk fra hverdagen og de vante rammer, og hvilken bedre måde at gøre det på end at tage på camping med gutterne. Det giver jer mulighed for at nyde hinandens selskab på en ny måde, samtidigt med at det kan give den ultimative afslappelse, og giver jer pladsen til at gøre lige det, I har lyst til. Herunder kan du læse om nogle af de ting, som det er godt at have med på sådan en campingtur.

Husk for alt i verden øl

Du har nok aldrig hørt om en campingtur, der er blevet værre af øl – men det kan godt ske, at du har hørt om en campingtur, der er blevet værre af mangel på øl. Når drengene skal på tur, er det næsten obligatorisk, at der lige bliver medbragt en kasse øl eller to, så I er sikre på at være godt kørende til hele turen.

Tag en termokande med, så kaffen holder sig varm

Hvis I skal ud og se naturen på jeres campingtur, er der en chance for, at I gerne lige vil have en kop kaffe med på vejen – og der er bare ikke så meget ved en kop kold kaffe. Derfor kan I tage en termokop med, så I er sikre på at have varm kaffe hele vejen. Har du ikke en termokop, eller vil du gerne have en ny en, så oplev et stort udvalg af stanley termokander og stanleys andre fede produkter.

Hav gerne et par ekstra sko med

Hvis I tager på camping i Danmark, kan det være en rigtig god ide med et par ekstra sko. Vejret er nemlig meget utilregneligt, og inden I kigger jer om, kan i stå midt i et enormt regnskyl, med sko der våde i flere dage.