Det skal du lave, når du keder dig

Vi kender det alle sammen. Du går og keder dig og kan simpelthen ikke komme på noget at lave. Du kan ende med at blive helt rastløs og frustreret. Nogle gange har du bare brug for nogle nye inputs og idéer, så her kan du få noget inspiration til, hvad du kan lave, når du keder dig.

Giv din bil en forårsrengøring

Foråret er så småt begyndt at vise sig, så det er helt oplagt at udnytte det dejlige solskinsvejr til at stå udenfor og gøre din bil ren. Det er ikke så sjovt at stå ude i vintervejret og gøre din bil ren, så den trænger garanteret til en grundig omgang nu. Det er også langt federe at køre rundt i en bil, der er helt ren både indvendig og udvendig.

Når du gør din bil ren, kan du samtidig tjekke op på, om der er nogle autodele på den, som trænger til en udskiftning eller kærlig hånd. Du kan lige så godt få styr på det hele på én gang.

Gå i køkkenet og eksperimentér

Når du keder dig, har du også god tid til at lave noget af alt det, som du måske ikke har tid til normalt. Du kan måske godt lide at stå i køkkenet og lave mad, men det bliver mest til hurtige aftensmadsretter til familien. Når du keder dig, har du tid til at eksperimentere med nogle mere komplicerede retter. Find en helt ny opskrift og kast dig ud i at lave den

Saml din familie til et spil brætspil

Hvis både du og din familie keder dig, kan I udnytte tiden og finde på noget at lave sammen. I plejer måske at opholde jer meget hver for sig, så derfor kan I vælge at finde et sjovt brætspil frem i stedet og spille det sammen.