Det kan I lave til den næste herreaften

Dette er sponsoreret indhold

Du er måske en af de heldige mænd, som stadig har en stor vennegruppe, der samles til forskellige ugentlige eller månedlige arrangementer. Når vi kommer op i årene, er det vigtigt, at vi husker at pleje vores sociale relationer. Familie og børn er naturligvis vigtigt, men nogle gange har du som mand muligvis en trang til at skrue tiden tilbage til dengang, hvor du og gutterne bare hyggede jer uden tilstedeværelsen af østrogen. Hvad skal I lave næste gang? Herunder får du nogle idéer til, hvad du kan arrangere til den næste herreaften.

En lidt anderledes vinsmagning

Hvis du og vennerne skal mødes i en weekend, hvor I har fri dagen efter, kan du overveje at arrangere en form for smagning. En ølsmagning er en almenkendt ting, hvorfor du kan overveje at peppe det hele lidt op ved at prøve en lidt mere utraditionel vinsmagning. Hvad med en vinsmagning, hvor I prøver økologisk vin? Økologisk dyrkede druer er noget, der bliver mere og mere populært, hvorfor mange vinproducenter også er begyndt at tage de økologiske vine til sig. Økologiske vine er mere smagfulde. Økologiske druer bliver desuden ikke sprøjtet med diverse sprøjte- og insektmidler. I stedet bruges der naturlige gødningsstoffer.

Vil du gerne give dine venner en smagfuld og anderledes oplevelse til den næste herreaften? Så bør du overveje en vinsmagning med økologisk vin.

En aften med et bestemt tema

Du kan ligeledes overveje at køre et bestemt tema til jeres næste herreaften. Temafester er blevet et stort hit, og du bestemmer selv, hvor meget energi du vil bruge på dit tema. Har du nogle fælles minder fra udlandet med nogle af dine venner, kan du bruge disse minder som inspiration. Måske har I været i Asien sammen, hvorfor temaet kunne være thai. På den måde kan I blive helt nostalgiske, når I “vender tilbage” til Thailand, hvor I delte gode oplevelser sammen. I kan eksempelvis lave den thailandske nudel-klassiker, Pad Thai, hvortil I kan supplere måltidet med en thailandsk øl – eksempelvis Chang eller Singha. Hvis du føler for det, kan du endvidere pynte dit hjem op i bedste thai-stil og finde thailandsk musik, der kan skabe den helt rigtige stemning.

Genoplev nogle aktiviteter fra barndommen

Hvis I skal være totalt nostalgiske, kan du overveje at finde nogle aktiviteter frem, som du og vennerne brugte meget tid på i barndommen. Aktiviteterne kan gøres alle ugens syv dage. Du kan eventuelt finde et gammelt brætspil frem, som I har haft meget glæde af som børn eller unge. Det kan ligeledes være, at I brugte meget tid på at spille PlayStation, Nintendo eller computer, hvorfor du kan arrangere en herreaften, hvor I gamer på livet løs, mens I fylder jer med chips, slik og sodavand. Dette er en fremragende idé, hvis I vil have et arrangement uden alkohol og tømmermænd. Det kan naturligvis også gøres i selskab med en øl, men nogle gange er det lettest at genskabe barndomsminderne, hvis I forsøger at gøre det præcist, som I gjorde det for 10 eller 20 år siden.