Det kan du lave sammen med dine kammerater

Venskaber er lidt ligesom parforhold. De skal også plejes og passes, så de ikke går helt i stå. Det er f.eks. godt at prøve at lave noget helt nyt en gang imellem, når du er i et forhold. Det samme gælder i et venskab. Det kan give et venskab noget nyt liv, hvis du er dine venner en gang imellem, laver noget, som I ellers aldrig gør.

Hold vinsmagning for dine kammerater

Når du vil finde på noget nyt, som du og dine kammerater kan lave sammen, kan du f.eks. invitere dem til en vinsmagning hjemme hos dig. I kan også tage til et rigtigt vinsmagningsarrangement, men det behøver ikke at være så fint. I kan sagtens gøre det derhjemme. Vinsmagning kan være sjovt, lige meget om du og dine venner er nogle, der går op i vin eller ej. Det er bare at købe nogle forskellige vine og teste dem sammen. Du kan altid gøre lidt ekstra ud af det ved at lave små skemaer, hvor I kan give vinene stjerner. Du kan finde forskellige vine her hos Uhrskov Vinhandel.

Tag ud og spil tennis sammen

Der er også den mulighed, at du og dine kammerater kan tage ud og lave noget aktivt sammen. Det er sundt at røre sig, men det er ikke altid, at det er så nemt at tage sig sammen til. Derfor kan I gøre det sammen. Hvis I ovenikøbet finder på noget, der føles mere som en leg end som motion, så er det kun en fordel. I kan f.eks. tage ud og spille tennis sammen. I behøver ikke at være gode til tennis for at tage ud og spille. Pointen er egentlig bare, at I skal have det sjovt sammen og prøve noget helt nyt. Om det så er at prøve at køre mountainbike eller at spille tennis.