Den bedste udendørs madlavning

Udendørs madlavning findes i mange former, og i mange forskellige kvaliteter, alt afhængigt af om man er til brændte snobrød eller gourmetpølser, kan man altid finde noget udstyr, der passer til maden selv.

Det altafgørende er dog, at man har det rigtige udstyr til at producere det mad man ønsker, dette kan i nogle tilfælde godt være en større investering, men her skal man blot være opmærksom på, at de ekstra penge man har lagt i det, godt kan mærkes i måltidet til sidst.

Der er dog mange forskellige muligheder og man skal derfor finde den form for udendørs madlavning, som passer bedst til en selv og. hvad man oftest laver.

Mad over åben ild

Med ny teknologi, og nye muligheder, er der kommet flere og flere muligheder for at lave mad udendørs, ved mange af dem, mister man ofte den rigtige bålsmag, som altså er en del af charmen ved bål mad. Det kommer igen an på hvilken form for mad, man er interesseret i, og hvilken type man laver, om man trives bedst med en installering med åben ild.

Mad over bål har dog en generel ryg for at være i en lidt anden kvalitet end, hvad mange laver i en gasgrill. Alligevel har den åbne ild dog ikke helt fortjent dette ry, det er nok kommet fra de fedtede og sorte snobrød for børnehaven.

Disse skulle dog helst ikke smitte af på resten af den rimelig gode mad man faktisk kan lave over åben ild. Den bliver ofte mere rustik i sit udtryk, dog er det stadig muligt at lave noget af god kvalitet.

Gode idéer

Gode ideer til mad over åben ild, er f.eks. gode simregryder, her kan man tilføje hvad man har lyst, og det kan stå over ilden hele dagen. Her kan man også nemt ligge et par brød på risten og spise dem ved siden af, så får de nemlig den rigtige bålsmag som man sådan savner. Hvis du ikke rigtigt ved, hvor du skal starte med alt det her bål mad, så køb et bålfad og rist her.

De har dog ikke kun ting, som kan bruges til madlavningen, men hvis du bare gerne vil have noget hyggeligt ild at varme dig ved udenfor, har de også nogle elegante løsninger, som f.eks. bålfade og havepejsen. Bålfadet kan nemt kombineres med en rist, og dermed kan det bruges på forskellige måder.