3 ting du skal opleve inden du fylder 30

Dette er sponsoreret indhold

Flyt sammen med din bedste ven

Der er ikke noget som at få sit eget sted. Men at flytte sammen med en af dine rigtige gode kammerater i en lejebolig, er klart en af de ting du bliver nødt til at opleve inden du fylder 30. Det kan være fedt at bo med kæresten, som man jo alligevel er sammen med størstedelen af ens tid, eller derimod at bo alene hvor man er herre over alt selv. Men prøv alligevel at forestil dig at have ens bedste ven/veninde, lige inde ved siden af. I er unge og friske og husk at nyd ungdommen mens i er der. Nyd at have tid og overskud til at holde fester og nyde muligheden for at kunne se ens bedste ven/veninde når man har lyst. Det er ikke sikkert at du er lige så heldig når først job og familie banker på døren. 

Hold et surpriseparty

En anden ting du skal opleve inden du fylder 30 er at holde et surpriseparty. Overrask en af dine kære med fest og farver og ikke mindst en masse gode venner og familie. Det kan bare ikke gå galt. Ihvertfald har du samlet en god flok venner og familie, og hvem vil ikke blive glad for at have dem samlet til et brag af en fest? Det kan både være en stor eller blot en lille forsamling af de vigtigste i din kæres liv. Går du efter den helt store fest, så pynt op og gør overraskelsen helt unik. Ønsker du det mere stille og rolige, så inviter et par venner og familie over til noget lækkert mad eller et glas vin. Så skal din ven/venindes fødselsdag nok blive noget helt specielt. 

Rejs rundt i et VW-rugbrød

En af de større ting du bliver nød til at opleve inden du når de 30 er en tur i minivan. En roadtrip langs Australiens vestkyst eller på den famøse Route 66 i det amerikanske. En oplevelse de fleste ville sætte pris på. Historiske ruter og bygninger og lande set fra et helt nyt perspektiv end hvis du ingen bil du havde. Køreferie er altså bare noget helt specielt – og et VW rugbrød hvor du kan overnatte ude i det fri, er kun et plus. Her har du mulighed for en helt speciel oplevelse, med en god ven eller kæreste, hvor man kun lærer hinanden bedre at kende.