Har du nogensinde haft en trekant?

Det kan være, at du er single og er på udkig efter noget helt andet end det du plejer, når det kommer til sex. Du synes måske du har prøvet alt med én partner? Hvis dette er tilfældet, kan du overveje at afprøve en trekant, hvor det er helt op til dig om det er to kvinder eller to mænd, du ønsker at have sex med. Dog behøver det ikke kun at være singler, som søger en trekant, da der også er par der søger denne form for sex. Følg med i nedenstående artikel hvis du vil vide mere om trekantsex. 

Min partner og jeg ønsker at have en trekant 

Partner til trekant søges’ er måske noget, som i overvejer at skrive i jeres beskrivelse på online datingsider. Der kan være mange årsager til, at man som par ønsker at prøve sig med en trekant, og det er faktisk ganske almindeligt at begive sig ud i, i dag. I vil kunne finde mange forskellige sexpartner med forskellige hensigter, og det er helt op til jer, hvilken form for partner i ønsker, da der er noget for enhver smag. Så hvis dig og din partner – eller bare dig alene – overvejer at have en trekant, er online dating hjemmesider det helt rigtige sted at finde den eller de rette partnere til dette. 

Hvilke stillinger er gode til en trekant? 

Det kan være svært at vide hvordan man skal gå i gang, når man for første gang har en trekant, og man ved, at nogle stillinger selvfølgelig er bedre end andre. Så hvilke sexstillinger er egentlig gode? Det afhænger selvfølgelig også hvilke køn der er med i trekanten, da det både kan være tre mænd, tre kvinder, to kvinder og en mand eller omvendt. Derfor er der samlet en række sexstillinger, der egner sig specifikt til de personer, trekanten består af. Der er tale om sexstillinger såsom: dobbelt cowgirl, double trouble og center of attention. Du kan finde flere stillinger inde på hjemmesiden.

Dating apps 

Det kan også være at du blot ønsker dig en omgang sex, der ikke nødvendigvis skal være en trekant. Nemt og hurtigt kan du via forskellige datingapps eller sexapps finde dig en sexpartner, der har det samme formål som dig, nemlig sex. Det kan være du har en fantasi eller specifik lyst, som du ønsker at udleve på en partner, og du vil hurtigt finde ud af, at du ikke er den eneste. Så hvis dette lyder som noget for dig, bør du helt sikkert afprøve det, og det er kun fantasien der sætter grænser.