Gode råd til sikker sex

Sex er godt, og sex er sundt. Det er en aktivitet, som de fleste mennesker nyder at deltage i. Om det så er med en fast partner eller med flere forskellige partnere. Lige gyldig hvad er det vigtigt, at man har sikkerheden i orden.

Rigtig mange mennesker oplever at få en kønssygdom. Det er sygdomme, der bliver overført ved seksuel aktivitet. Der er nogle forskellige ting, man kan gøre for at modvirke det.

Beskyttelse mod uønsket graviditet

Udover at beskytte sig selv mod sygdom, så er det også vigtigt at beskytte mod uønsket graviditet. Det gælder selvfølgelig kun, hvis du er med i en heteroseksuel relation.

Både manden og kvinden kan beskytte sig, og de kan gøre det på forskellig vis. Kvinden kan bruge midler som for eksempel en prævention i pille form eller en spiral. Manden kan derimod iføre sig et kondom.

Kondomet er en god beskyttelsesform, da den både beskytter mod uønsket graviditet og seksuelle sygdomme. Du kan købe billige kondomer online, som du kan få sendt hjem til dig selv. Det er langt mere diskret end at gå ned i dit lokale supermarked. Du kan også sikre dig at få mere for pengene, når du handler online.

Andre former for beskyttelse

Der er mange andre måder at have sex på en ren penetration. Og penetration er heller ikke den eneste måde, hvorpå du kan få en kønssygdom. Kønssygdomme kan nemlig også opstå andre steder, bl.a. i munden.

Når det kommer til sikker oralsex, kan I investere i slikkelapper. De bruges til at sætte på huden på det område, hvor du ønsker at påføre din tunge. På den måde sørger du for, at der ikke bliver overført eventuelle bakterier til din mund.

En anden form for beskyttelse er fingerkondomer. Med dem sikrer I jer, at kvinden ikke får uønskede bakterier op i sig under forspil.

Det behøver dog ikke at være kedeligt at bruge beskyttelse. Du kan få kondomer og slikkelapper i alverdens smagsvarianter. Det kan tilføje lidt ekstra til jeres sexliv.

Der kan udover det findes adskillige forskellige former for kondomer. Kondomer med riller og stimulerende knopper. Der findes endda kondomer med bedøvende cremer, der kan hjælpe dig til at holde længere i sengen. Sikker sex kan altså på rigtig mange måder være god sex.