Tag en akupunktur uddannelse i Århus

Er du interesseret i at tage en akupunktur uddannelse i Århus, men ønsker du først at vide, hvad du egentlig går ind til? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om en akupunktur uddannelse i Århus, som forbereder dig til at kunne starte din helt egen akupunktur praksis. Ønsker du således at lære mere, kan du læse med her, eller du kan tage et smut forbi Danmarksakupunkturuddannelse.dk.

Akupunktur uddannelse i Århus – lær at kombinere det klassiske med det moderne

På akupunktur uddannelse i Århus vil du blive undervist i klassisk kinesisk medicin, hvor der vil være fokus på at bringe den klassiske forståelse for faget tilbage, således akupunkturen bliver både udøvet og praktiseret, som det oprindeligt har været tænkt. Dette opnår blandt andet gennem undervisning i forskellige stik- og behandlingsteknikker, der sørger for, at du kan tilbyde dine fremtidige kunder det absolut bedste resultat, der med garanti er effektivt mod deres gener. Under din akupunktur uddannelse i Århus vil du dog ikke blot blive undervist i klassisk kinesisk medicin, du vil ligeledes lære om moderne viden indenfor faget, som har vist sig at være effektiv. Du vil altså lære, hvordan du kan kombinere klassisk og moderne viden, for at opnå det mest effektive resultat.

Du vild desuden have et forløb, der kaldes ’kultivering af behandleren’, hvor du vil lære at skabe balance og sundhed i menneskekroppen, ved først at afprøve alle teknikker på dig selv. Dette gøres blandt andet gennem behandlinger, qigong og mentalt arbejde. Det vil således resultere i en større forståelse for samt erfaring med, hvad der egentlig er muligt at opnå med kinesisk medicin. Denne akupunktur uddannelse i Århus kan desuden tages af alle ligegyldigt, om du ønsker at arbejde indenfor faget, eller om du blot ønsker at anvende værktøjerne i dit private liv.

Fordelingen af undervisningstimer

Du vil ende ud med i alt 250 timers undervisning i hovedfaget, og uddannelsen kvalificerer til RAB godkendelse samt momsfritagelse, hvilket altså sørger for, at dine klienter har tilskudsberettigelse via Sygesikring Danmark. Du vil ligeledes få 50 timers undervisning i psykologi, 50 timers orientering om andre behandlingsformer og 10 timer i kliniketablering.