Hvorfor man bør have en lokal tandlæge

God tandhygiejne er en vigtig del af din sundhed, og derfor er det også vigtigt at have sin tandlæge tæt på en. Der skal helst ikke være for lang afstand fra dig til din tandlæge. En god relation starter derfor med at have en tandlæge i overskuelig afstand. Bor du på eller i nærheden af Amager, ville det eksempelvis være oplagt at finde en tandlæge på Amager, men bor du i stedet i Slagelse, ville det nok være bedst at lede efter en her. Du kan også være endnu mere specifik og se, om der er en tandlæge på en vej i nærheden af dig, eksempelvis tandlæge amagerbrogade. Finder du en tæt nok på, kan du begynde at planlægge dit skifte, hvis din nuværende tandlæge ligger langt væk fra, hvor du bor.

Er der nogen former for ulemper forbundet med at skifte tandlæge?

Det er helt normalt at skifte tandlæge, og det kan være en god idé, hvis man ikke er tilfreds med sin nuværende tandlæge. Dog er der nogle ulemper forbundet med at skifte tandlæger. For det første, så vil man typisk skulle starte forfra med sin nye tandlæge, da denne ikke har kendskab til ens tidligere behandlinger eller historie. Yderligere kan det også være svært at finde en ny tandlæge, som passer til ens ønsker og behov – især hvis man bor i et lille område.

Kom godt fra start, når du skifter tandlæge

Når du skal vælge din nye tandlæge, er det vigtigt, at du har lavet en grundig research på, om der er en lokal tandlæge tæt på dig, der besidder den ekspertise, som du skal bruge i din situation. Du kan eventuelt tjekke internettet og se, om der er en tandlæge tæt på dig. Søgningen kunne eksempelvis være: Tandlæge Amager eller lignende. Hvis du finder en, kan du både tjekke deres hjemmeside, for at se om de har de behandlinger, som du skal bruge, eller du kan ringe direkte til klinikken og høre dem ad. Book så en tid til et grundigt tandeftersyn og sørg for at have en god snak med tandlægen efter din tid, så du kan vurdere, om du skal komme der fremover, eller om klinikken passer til dig.

Tandlæge Amager

Tandlæge Amagerbrogade er en mulighed, hvis du mangler en tandlæge Amager. Hos tandlægerne No. 68 har de åbent alle ugens hverdage. Inde på deres hjemmeside kan du få eventuelle prisoverslag, derudover giver de også muligheden for at booke tid online. Herudover tilbyder de også studierabat, hvis du skifter over til dem. Endelig tager de også højde for tandlægeskræk, hvilket kan være relevant, hvis du er nervøs for at gå til tandlæge.