Snus er blevet ulovligt: Hvilke alternativer findes der?

Der er rigtig mange, der før i tiden har taget snus, som ikke længere har mulighed for dette, da det er blevet ulovligt i Danmark. Derfor er der mange, der er gået på jagt efter alternativer.

Hvis du er en af dem, der er på jagt efter et godt alternativ, kan du glæde dig over, at der er flere muligheder. Der findes endda et alternativ, der er meget tæt på at være som snus.

Om man vælger det ene eller det andet alternativ, er helt op til én selv. Man skal dog huske på, at det ikke er alle alternativer, der er lige sunde, hvorfor det skal overvejes nøje.

Du kan skifte til nikotinposer

Langt de fleste af dem, der før i tiden har taget snus, har valgt at skifte til nikotinposer. Det er nemlig en form for tobaksfri snus, som bruges på præcis samme måde, hvorfor de to ting minder meget om hinanden.

Det er naturligvis netop den store lighed mellem de to produkter, der har ført til, at der er mange, der har valgt at kaste sig over de såkaldte nikotinposer.

I og med, at der er rigtig mange, der har taget disse poser til sig, er de også blevet enormt populære i løbet af de seneste år. Dette har medført, at udvalget af dem kun er blevet større og mere differentieret.

Mange forskellige smagsvarianter

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er op til flere ting, der har været med til at gøre nikotinposer populære. Hvad der dog heller ikke skal være nogen tvivl om er, at det især er de mange smagsvarianter, der har medført, at de er blevet meget populære.

Du skal derfor ikke være bekymret for, om du kan finde en smag, der er noget for dig. Det gør sig gældende, uanset hvad du har af præferencer.

Overvej en e-cigaret

Det er slet ikke sikkert, at det er noget for dig, men har du været vant til at tage snus, kan du overveje at skifte til en e-cigaret. Det er ikke noget, der tiltaler alle, men mange finder det dog appellerende.

Skifter du til en e-cigaret, er det vigtigt, at du læser op på indholdet af det e-væske, du damper. Det er nemlig vigtigt, at man er bekendt med, hvad der er i den damp, man inhalerer.

Mange har dog valgt e-cigaretter og cigaretter fra, da de netop ikke ønsker at ryge eller dampe. Hvis det også er gældende for dig, så vil du være bedre stillet ved at vælge nikotinposer.

Mener du derimod ikke, at det vil være problematisk for dig at dampe, er en e-cigaret bestemt værd at have med i overvejelserne. Det er især gældende, hvis du kan vil trappe ned på dit nikotinindtag.