Skab det perfekte arbejdsmiljø for dine øjne

Bruger du mange timer foran skærmen hver eneste dag? Over den seneste årrække, er vores hverdag blevet betydeligt forandret, i forhold til brugen af teknologi. Flere og flere arbejdsopgaver foregår nu foran en skærm, i modsætning til hvordan det så ud for bare 15 år siden.

At verden fik corona-pandemien, gjorde også at der var mange arbejdsgivere, der måtte ty til at sende medarbejderne på hjemmekontoret.

Hvis trenden fortsætter, vil der ikke være grænser for hvilke opgaver, du fremover vil kunne udføre fra din computer eller smartphone.

Pas på dit helbred

At sidde så mange timer foran en skærm kan give nogle udfordringer i længden. Der er mange, der oplever, at de får spændinger i skuldre og nakke eller hovedpine, når de sidder i mange timer ved computeren. Det kan forekomme når man sidder og anstrenger sig under arbejdet. Andre oplever en overbelastning af øjnene, som kan skabe irritation.

Ved at investere i skærmbriller som disse, kan du være med til at skabe de bedste arbejdsforhold for dine øjne. Skærmbrillerne sørger for den rette prioritering af synsfeltet. Du får et skarpt syn på typiske arbejdsafstande, hvilket gør at dine øjne kan slappe af. Det giver forbedrede arbejdsforhold for dine øjne, så du undgår at sidde og anstrenge dig og spænde i kroppen for at kunne fokusere.

Bevar nattesøvn og stil

De mange timer foran skærmen foregår ikke kun når vi arbejder. Tendensen fortsætter ofte også, når vi har fri. Der bliver set film på computeren, og de sociale medier stjæler time efter time. De store mængder unaturligt blåt lys, kan for nogle personer ende med at give problemer med nattesøvnen.

Går du og har de samme problemer? Så prøv at undersøge, om der er mulighed for, at dine skærmbriller kan udstyret med det beskyttende filter, der kan mindske det skadelige blålige lys, som øjnene tager ind.

Nu har du hørt om en brille, der kan afhjælpe et væld af forskellige problemer, relaterer til vores tid foran diverse skærme. Det kan være, at du er nervøs for, hvordan sådan en funktionel brille ser ud.

Men du behøver ikke at frygte, at skærmbrillen er et monstrum at have på, for det er ikke tilfældet. Skærmbrillen er hverken klodset eller uformelig, men ligner derimod en helt almindelig brille. Så du behøver ikke at gå på kompromis med dit look, når du bruger den eftertragtede skærmbrille.